Offerte aanvragen

Home / Infra

Infra sector

SIMbeton heeft meerdere oplossingen in de infra sector. Onze producten staan garant voor kwaliteit en zijn breed inzetbaar. Met onze betonplaten, keerwanden, sleufsilowanden en overige betonproducten kunnen wij oplossingen bieden voor vele projecten.

 

Doordat SIMbeton de hoge betonkwaliteit C55/67 hanteert tijdens het productieproces, hebben de betonproducten een lange levensduur van ongeveer 30 jaar. In combinatie met de hoge kwaliteit betonproducten en de bekwame ervaring en kennis biedt SIMbeton de juiste uitkomst voor de infra sector.

Infra sector
Grondkering
Opslagvakken
Wasplaats
Fundering voor zonnepanelen
Constructieve betonplaten

Terreinverharding in de infra sector

Voor terreinverharding in de infra sector heeft SIMbeton verschillende oplossingen. Afhankelijk van uw gewenste afmetingen en belasting zijn er verschillende toepassingen mogelijk voor uw terreinverharding. U heeft keuze uit de standaard betonplaten, waterdoorlatende en antislip betonplaten. SIMbeton helpt u graag bij het realiseren van een duurzame en betrouwbare terreinverharding.

Grondkering voor infra

Met een grondkering voor infra lost u gemakkelijk hoogteverschillen op rondom uw terrein. SIMbeton levert keerwanden die de belasting van een specifieke grondkering aankunnen. De keerwanden van SIMbeton kunnen worden uitgevoerd in enkelzijdige belasting en dubbelzijdige belasting, zo zijn er voor alle projecten verschillende mogelijkheden. Daarnaast is er ook maatwerk mogelijk zoals het afschuinen op maat of het uitvoeren van drainage openingen.

Opslagvakken terrein

Het opslaan van grondstoffen en/of afval in opslagvakken is van cruciaal belang om uw terrein schoon, georganiseerd en veilig te houden. SIMbeton biedt de juiste oplossingen voor opslagvakken in de infrastructuur door het gebruik van L of T vormige wanden. Deze wanden kunnen worden uitgevoerd als sleufsilowanden of keerwanden en kunnen worden voorzien van hak- of metselneuzen. Daarnaast bieden deze wanden ook bescherming tegen erosie en bodemverzakkingen.

 

Een andere optie voor opslagvakken zijn LEGO-blokken. Deze blokken zijn gemaakt van restbeton en kunnen worden gestapeld om opslagvakken van verschillende afmetingen te creëren. Dit biedt flexibiliteit in het ontwerp en maakt het mogelijk om de opslagvakken aan te passen aan uw specifieke behoeften.

Wasplaats voor agrarische- en infra bedrijven

Een kwalitatieve wasplaats is voor veel agrarische- en infra bedrijven van groot belang. Door de wasplaats op te bouwen uit betonproducten als betonplaten, keerwanden, betongoten en betonputten bent u als klant flexibel in de afmetingen en mogelijkheden. Het is erg belangrijk om bij het realiseren van een wasplaats rekening te houden met de wet- en regelgeving. SIMbeton is op de hoogte van deze regelgeving en kan u hierover informeren en adviseren. Zo weet u zeker dat uw wasplaats voldoet aan de vereisten en normen die gelden.

Fundering van zonnepanelen

SIMbeton biedt uitstekende oplossingen voor de fundering van zonnepanelen en het aanbrengen van verharding rondom zonneparken. Onze SIMvlak® en SIMgras® betonplaten zijn een uitstekende keuze. Onze SIMvlak® betonplaten zijn leverbaar in verschillende lengtes en breedtes, zodat u kunt kiezen voor de afmetingen die het beste bij uw project passen. Daarnaast hebben wij het formaat 200x100x10cm in ons assortiment, waardoor u kiest voor een voordelig product met voldoende draagcapaciteit. Hierdoor kun u efficiënt werken en kosten besparen.

 

Als u wilt dat de groene omgeving rondom uw zonnepark intact blijft, dan is de SIMgras® betonplaat de perfecte oplossing. Deze betonplaat biedt een openverharding met veel draagvermogen en behoudt het natuurlijke karakter van de groene omgeving. Zo kunt u genieten van de voordelen van zonnepanelen zonder dat het ten koste gaat van de natuurlijke uitstraling van de omgeving. Bovendien zijn onze betonplaten duurzaam en bestand tegen zware belastingen en weersinvloeden. Hierdoor zijn ze ideaal voor gebruik in de infrasector.

Constructieve betonplaten

Constructieve betonplaten zijn een belangrijk onderdeel van veel infrastructurele projecten. SIMbeton heeft zich gespecialiseerd in het produceren van betonplaten van de hoogste kwaliteit. Door de jarenlange ervaring en ontwikkeling in de betonsector heeft SIMbeton betonplaten van de sterkste kwaliteit ontwikkeld. Door de combinatie van de hoge betonkwaliteit en het op de juiste wijze toepassen van de wapening behalen onze betonplaten extreem hoge aslasten.

 

Een van de voordelen van de betonplaten van SIMbeton is dat ze een breukgarantie bieden. Dit betekent dat klanten erop kunnen vertrouwen dat de betonplaten van SIMbeton van de hoogste kwaliteit zijn en dat ze deze kunnen gebruiken zonder zich zorgen te maken over eventuele breuken. SIMbeton biedt hoogwaardige constructieve betonplaten voor infrastructuur die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen.