Offerte aanvragen

Home / Infra

Infra sector

SIMbeton heeft meerdere oplossingen op het gebied van infra. Onze producten staan garant voor kwaliteit en zijn breed inzetbaar. Met onze betonplaten, keerwanden, sleufsilowanden en overige producten kunnen wij oplossingen bieden voor vele projecten. Of het nu gaat over de fundering van een geluidsscherm of het aanleggen van keerwanden voor de beschoeiing aan de waterkant. SIMbeton kan van betekenis zijn voor elk project.

Infra sector
Geluidsscherm
Grondkering
Erfverharding
Geluidsscherm Wacerwall

Geluidsscherm Wacerwall

SIMbeton levert gras betonplaten waarop de geluidswand gebouwd wordt. De gras betonplaten met gaten zorgt voor een goede afwatering, stevige fundering en maakt de groei van de beplanting mogelijk.

Grondkering

Met een grondkering lost u gemakkelijk hoogteverschillen in de grond op. SIMbeton levert keerwanden die de belasting van een specifieke grondkering aankunnen. Of het nu om een lichte of zware belasting gaat.

Grondkering
Erfverharding

Erfverharding

De verschillende betonplaten van SIMbeton zijn geschikt voor erfverharding en terreinverharding voor zowel de industrie als landbouw. Denk aan antislip betonplaten of betonplaten met natuursteen.