Infra

SIMbeton oplossingen

Infra sector

SIMbeton heeft meerdere oplossingen op het gebied van infra. Onze producten staan garant voor kwaliteit en zijn breed inzetbaar. Met onze betonplaten, keerwanden, sleufsilowanden en overige producten kunnen wij oplossingen bieden voor vele projecten. Of het nu gaat over de fundering van een geluidsscherm of het aanleggen van keerwanden voor de beschoeiing aan de waterkant. SIMbeton kan van betekenis zijn voor elk project.

Geluidsscherm Wacerwall

SIMbeton levert gras betonplaten waarop de geluidswand gebouwd wordt. De gras betonplaten met gaten zorgt voor een goede afwatering, stevige fundering en maakt de groei van de beplanting mogelijk.
Lees hier meer over de WacerWall geluidsschermen.

Lees meer
Geluidsscherm Wacerwall SIMBeton
Beschoeiing SIMBeton

Beschoeiing

De keerwanden van SIMbeton zijn ideaal te gebruiken als beschoeiing. De keerwanden beschermen de oever of waterkant tegen de golfkrachten en voorkomen dat de stabiliteit van de waterkant in gevaar komt.
Lees hier meer over de oplossing voor Beschoeiing.

Lees meer

Waterkering

De betonnen keerwanden van SIMbeton zijn sterk genoeg om de zware belasting van water te weerstaan. De keerwanden zijn praktische oplossingen om de waterkracht te neutraliseren.
Lees hier meer over Waterkering.

Lees meer
Waterkering SIMBeton
Grondkering SIMBeton

Grondkering

Met een grondkering lost u gemakkelijk hoogteverschillen in de grond op. SIMbeton levert keerwanden die de belasting van een specifieke grondkering aankunnen. Of het nu om een lichte of zware belasting gaat.
Lees hier meer over de oplossing voor een Grondkering.

Lees meer
Referenties

Dijkverbetering

Voor het binnentalud van een dijk zijn SIMgras betonplaten een geschikt middel. De betonnen grasplaten zorgen voor een goede stevige bodembedekking en het behoudt van het natuurlijke landschap.
Lees hier meer over de oplossing voor Dijkverbeteringen.

Lees meer
Dijkverbetering SIMBeton
Erfverharding SIMBeton

Erfverharding

De verschillende betonplaten van SIMbeton zijn geschikt voor erfverharding en terreinverharding voor zowel de industrie als landbouw. Denk aan antislip betonplaten of betonplaten met natuursteen.
Lees hier meer over de erfverharding oplossingen.

Lees meer

Afbeeldingen infra sector


Wilt u meer informatie ontvangen?

Neemt u contact op met onze vakmensen voor vrijblijvend advies op maat. Informeert u gerust naar de mogelijkheden van onze keerwanden. Stuur een mail, of vul onderstaande contactformulier in:

Uw naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Postcode
Plaats
Straatnaam
Opmerkingen

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Contactgegevens

Industrieweg 1
7475 NH Markelo
+31 547 352 190
Nederland