Afwatering

SIMbeton oplossingen

Wateroverlast

Het is belangrijk dat het afvoeren van een overschot aan water goed geregeld is. Wanneer de afwatering niet in orde is kan dit lijden tot wateroverlast. SIMbeton heeft diverse soorten betongoten en bijpassende betonputten die aansluiten bij onze betonplaten en hiermee een oplossing bieden tegen wateroverlast.

Afwatering: Betongoten

De betongoten van SIMbeton worden geproduceerd met een hoge kwaliteit gewapend beton. In ons assortiment hebben wij drie verschillende betongoten. De klassieke molgoten, de verholengoten en de roostergoten. Deze twee laatste betongoten zijn zeer praktisch wanneer er transport over de goten plaatsvindt.

In het verleden is er voor onze klant BO Motors bijvoorbeeld gekozen voor betonplaten in combinatie met onze molgoten.

Lees meer
Afwatering: Betongoten SIMBeton
Afwatering: Betonputten SIMBeton

Afwatering: Betonputten

De betonputten van SIMbeton zijn bijpassend gemaakt aan onze verschillende betongoten. Echter zijn onze betonputten ook ook bruikbaar in combinatie met andere type goten. De putten zijn vervaardigd van gewapend en ongewapend beton en voorzien van afgeronde vellingskanten. Extra voorzieningen zoals gains, moffen, mangaten zijn voorzien van betonnen of gietijzeren deksels.

Lees meer

Afwatering projecten


Wilt u meer informatie ontvangen?

Neemt u contact op met onze vakmensen voor vrijblijvend advies op maat. Informeert u gerust naar de mogelijkheden van onze keerwanden. Stuur een mail, of vul onderstaande contactformulier in:

Uw naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Postcode
Plaats
Straatnaam
Opmerkingen

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Contactgegevens

Industrieweg 1
7475 NH Markelo
+31 547 352 190
Nederland