Sport en recreatie

SIMbeton oplossingen

SIMbeton sport & recreatie

De sport en recreatie sector is bij SIMbeton aan het goede adres voor beton oplossingen. De antislip SIMnop betonplaten zijn bijvoorbeeld een goed alternatief voor standaard straatklinkers bij sportparken. De SIMgras betonplaten zijn ideaal voor de verharding bij camping paden. De gekleurde betonplaten zijn bijvoorbeeld een mooi alternatief voor de houten steigers.

Sportpark verharding

Voor de verharding rond een sportveld kiezen steeds meer sportparken voor de SIMnop sport betonplaten in plaats van de standaard straatklinkers of betontegels. Hierdoor krijgt onkruid veel minder kans in vergelijking met betonstenen of tegels.
Lees hier meer over sportpark verharding.

Lees meer
Sportpark verharding SIMBeton
Camping paden verharden SIMBeton

Camping paden verharden

Een goede toegankelijkheid is van groot belang op een camping. Goede verharden paden op een camping zijn daarom belangrijk voor bijvoorbeeld campers.
Lees hier meer over het verharden van campingpaden.

Lees meer

Jachthaven steigers

Een orginele oplossing voor steigers bij een Jachthaven zijn de gekleurde betonplaten Colore van SIMbeton. Het gekleurde beton geeft een strakke uitstraling en de SIMnop betonplaten zorgen voor de benodigde grip.
Lees hier meer over de jachthaven steigers van beton.

Lees meer
Jachthaven steigers SIMBeton

Afbeeldingen sport en recreatie sector


Wilt u meer informatie ontvangen?

Neemt u contact op met onze vakmensen voor vrijblijvend advies op maat. Informeert u gerust naar de mogelijkheden van onze keerwanden. Stuur een mail, of vul onderstaande contactformulier in:

Uw naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Postcode
Plaats
Straatnaam
Opmerkingen

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Contactgegevens

Industrieweg 1
7475 NH Markelo
+31 547 352 190
Nederland