Gras betonplaten SIMgras

Deze geheel nieuw type groenspoorplaat vormt door zijn open constructie één geheel met de groene omgeving. Een ander voordeel van de open constructie van deze gras betonplaten is dat plassen water en modderige paden worden voorkomen, de paden zijn altijd perfect te berijden en belopen. Door deze eigenschap kiezen ook steeds meer paardenhouders voor grasplaten in de paddocks of de ingang van hun weide.

Grasplaten voor aanleg van kavelpad

Een kavelpad met SIMgras betonplaten moet te berijden zijn door uw machinepark en daarnaast de groene uitstraling behouden. Uw vee moet veilig over de paden kunnen lopen, ook tijdens natte periodes. Door een (half) open verharding aan te leggen met Simgras betonplaten kunt u aan al deze punten voldoen. Daarnaast zijn de SIMgras betonplaten ook perfect te combineren met onze andere betonplaten, zoals de agrarische betonplaten SIMtop en de anti-slip betonplaten SIMnop.

SIMgras betonplaten zijn ook perfect te gebruiken als:

Download de brochure voor meer informatie: Brochure SIMgras betonplaten

Afmetingen

SIMgras

Lengte (cm)Breedte (cm)Dikte (cm)Gewicht (kg)
20010012427

SIMgras pasplaten

Lengte (cm)Breedte (cm)Dikte (cm)Gewicht (kg)
10010012213

Afbeeldingen


Onderstaande referenties geven een goed beeld van het uiteindelijke resultaat

Levering sleufsilo - Melkvee bedrijf Coerwinkel


In opdracht voor Melkvee bedrijf Coerwinkel, heeft SIMbeton voor een bestaande sleufsilo molgoten en waterputten geleverd, die zal gaan dienen als ruwvoer opslag. Lees verder

Wilt u meer informatie ontvangen?

Neemt u contact op met onze vakmensen voor vrijblijvend advies op maat. Informeert u gerust naar de mogelijkheden van onze keerwanden. Stuur een mail, of vul onderstaande contactformulier in:

Uw naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Postcode
Plaats
Straatnaam
Opmerkingen


Contactgegevens

Industrieweg 1
7475 NH Markelo
Nederland