Zandvangputten

Wordt standaard voorzien van een gietijzeren rooster. Deze heeft een licht verdiept gedeelte in het midden ten behoeve van de afwatering van de molgoot. Daarnaast worden deze ook uitgevoerd met gaten aan de zijkanten voor het aansluiten van de verholen en roostergoot elementen. Deze zandvangputten kunnen optioneel uit gevoerd worden met een stankklep en kinderslot.

Download voor meer informatie de brochure: Brochure

Zandvangputten in combinatie met betongoten

Onze zandvangputten kunnen worden toegepast in combinatie met al onze rooster-, verholen-, en molgoten. De putten zijn echter ook bruikbaar in combinatie met andere type (bestaande) goten. De zandvangputten zijn vervaardigd van gewapend en ongewapend beton en voorzien van afgeronde vellingskanten. Extra voorzieningen zoals gains, moffen, mangaten zijn voorzien van betonnen of gietijzeren deksels. De putten worden in meerdere soorten en maten aangeboden en uit voorraad leverbaar waardoor de levertijd minimaal is.

Afmetingen

Zandvangputten

Afvoer Diameter (cm)Lengte (cm)Hoogte (cm)Breedte (cm)Doorstroom (cm2)Instroom doorsnede (cm2)VerkeersklasseGewicht (kg)Hijs mogelijkheden
160508150201475E600308Haken

Afbeeldingen


Onderstaande referenties geven een goed beeld van het uiteindelijke resultaat

Roostergoten - Daas Baksteen


Via Breukers bouwmaterialen zijn er roostergoten van Simbeton geplaatst bij Daas baksteen te Winterswijk. Lees verder

Betonplaten en Molgoten - Bo Motors


Pieter Bogaert van Bo Motors en Maggie Neirynck van Wake up with Make-up uit Wingene, België hebben gekozen voor SIMvlak antraciet betonplaten en molgoten. Lees verder

Wilt u meer informatie ontvangen?

Neemt u contact op met onze vakmensen voor vrijblijvend advies op maat. Informeert u gerust naar de mogelijkheden van onze keerwanden. Stuur een mail, of vul onderstaande contactformulier in:

Uw naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Postcode
Plaats
Straatnaam
Opmerkingen


Contactgegevens

Industrieweg 1
7475 NH Markelo
Nederland