Betonplaten

Betonplaten industrieplaten

Industrieplaten SIMvlak

maatvastheid en spiegelglad

Dit zijn multifunctionele betonplaten. Ideaal in gebruik door de maatvastheid en spiegelgladde betonstructuur.

Meer informatie
Agrarische betonplaten SIMtop

Agrarische SIMtop platen

voeropslag en verharding

Deze agrarische platen zijn speciaal ontwikkeld voor voeropslag en verharding bij boeren.

Meer informatie
Betonplaten antislip SIMnop

Antislip platen SIMnop

gepatenteerde noppenprofiel

Deze antislip platen zijn ideaal in gebruik door het unieke gepatenteerde noppenprofiel.

Meer informatie
Betonplaten sportpark SIMnop

SIMnop Sport betonplaten

verharding van sportparken

SIMnop Sport noppenplaten zorgen voor een veilig gevoel. Ideaal voor de verharding van sportparken.

Meer informatie
Betonplaten groenspoor SIMgras

Grasplaten SIMgras

open constructie

Deze platen hebben een open constructie waardoor er graszoden kunnen doorgroeien. De groene uitstraling van de omgeving blijft hierdoor intact.

Meer informatie
Gekleurde betonplaten SIMvlak colore

Gekleurde platen

eigentijdse uitstraling

Onze gekleurde platen zorgen voor een eigentijdse uitstraling. Leverbaar als SIMvlak Colore en SIMnop Colore platen en in een tal van kleuren.

Meer informatie
Betonplaten Terrazzo SIMvlak

Terrazzo platen

licht uitgewassen uiterlijk

Deze SIMvlak Terrazzo betonplaten hebben een licht uitgewassen uiterlijk. De toplaag van deze betonplaat bestaat namelijk uit 100% natuursteen.

Meer informatie

Betonplaten nodig? Dit zijn onze voordelen:

  • Onze producten worden met de meeste zorg geproduceerd en voldoen aan de gestelde kwaliteitsnormen.
  • Betonplaten van SIMbeton worden onder strenge kwaliteitscontrole getoetst en gefabriceerd.
  • Gecertificeerde betonplaten met C55/67 XA3 betonkwaliteit, SIMbeton betonplaten zijn zeer flexibel met dubbele zware bewapening, waardoor beschermd tegen zware lasten zoals landbouw voertuigen.
  • Betonplaten worden gemaakt in een eigen gecertificeerde uiterst moderne betonmortelcentrale.
  • Productie vindt plaats volgens de modernste methoden.
  • Met de technische productkennis en ervaring van onze engineering hebben wij de mogelijkheid u een totaal pakket te leveren.
  • Onze cement leverancier leveren de extra nodige ondersteuning om de kwaliteit van onze beton te toetsen.

Betonplaten van SIMbeton

Architecten en ingenieurs kennen als geen ander de functionele kwaliteit van beton platen. SIMbeton heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan in de productie van betonplaten. Met onze ervaring kunnen wij voldoen aan de diverse wensen van onze klanten. Of het nu gaat om extreem sterke platen, op maat gemaakte platen of gekleurde platen met noppen profiel. Bij ons is alles in overleg mogelijk.
De betonplaten van SIMbeton zijn flexibele elementen met zware bewapening, waardoor beschermd tegen lasten zoals rijssporen, kuilen van wielen en zwaar transport. Betonplaten worden ingezet voor een oprit, terras, tuinpad of als element binnen de agrarische sector. SIMbeton betonplaten zijn gecertificeerde betonplaten met C55/67 XA3 betonkwaliteit. De betonnen platen dienen op een vlakke ondergrond te worden geplaatst.

Geschikt voor zware industrie

Bij de zware industrie zijn de praktische eisen erg belangrijk. De verharding moet duurzaam zijn en bestand wezen tegen zwaar transport. Onze betonplaten zijn bestand tegen 20 ton aslast en worden veelal ingezet voor erfverharding, kavelpaden en infrastructurele toepassingen. Hiermee voldoen wij aan de specifieke eisen van onze klanten die zij stellen aan hun toegangswegen, opslagplaats en bedrijfsterreinen.

Bijbehorende producten

Meest gebruikte betonplaat type, formaten en gewicht

Type betonplaat: Afmetingen (L x B x D in cm) Gewicht/stuk In kg
Industrieplaten SIMvlak 200x100x12cm 575kg
Agrarische SIMtop platen 200x100x12cm 575kg
Antislip platen SIMnop 200x100x12cm 580kg
SIMnop Sport betonplaten 200×100 x12cm 580kg
Grasplaten SIMgras 200x100x12cm 427kg
Gekleurde platen 200x100x12cm 575kg
Terrazzo platen 200x100x12cm 575kg

Betonplaten als design verharding

Betonplaten worden steeds vaker ingezet als designverharding. Het beeld dat beton alleen geschikt is voor industriële en agrarische toepassing is verleden tijd. Onze klanten kiezen voor de eigentijdse, robuuste en moderne uitstraling van betonplaten.
De verharding van erven en straten zijn sfeer bepalend voor de bebouwde omgeving. Om te zorgen dat de bebouwde omgeving één geheel vormt heeft SIMbeton design betonplaten ontwikkeld. Hieronder vallen de gekleurde betonplaten die in een tal van kleuren leverbaar zijn, de terrazzo betonplaten met een toplaag van natuursteen en de SIMgras betonplaten. Deze grasbetonplaten hebben de unieke mogelijkheid om groene doorgroei van gras of andere beplanting.

Bijbehorende producten

Speciaal voor de agrarische sector

SIMbeton heeft door de jaren heen gezien dat er steeds meer behoefte is naar functionele verharding met betonplaten in het agrarisch bedrijf, land – en tuinbouw. Deze sector heeft de laatste jaren een enorme groei doorgemaakt. De voertuigen worden steeds intensiever en zwaarder, het gebruik van grote en zware landbouwmachines neemt toe. Hierdoor worden de toegangswegen van en naar het bedrijf steeds zwaarder belast en worden er steeds meer eisen gesteld aan de opslag van mest, kuilgras en snijmais in verband met conservering. Hiervoor produceert SIMbeton uiterst precies samengesteld hoogwaardige beton die bestand zijn tegen deze gevaren.

Bijbehorende producten

Betonplaten leggen

Het aanleggen van platen is vakwerk. Voor het aanleggen van deze platen zijn meerdere werkwijze. De platen kunnen direct vanaf de vrachtwachten geplaatst worden of met een schranklader. Lees hier meer over het aanleggen van onze platen, of bekijk hieronder de video’s.