Beton oplossingen

SIMbeton de betonspecialist

Beton oplossingen

SIMbeton is specialist op het gebied van beton oplossingen. Of het nu gaat om het voorkomen van betonrot, het aanleggen van betonplaten of het plaatsen van keerwanden. Door de kwaliteit van onze betonproducten is de kans op betonrot minimaal. Voor het plaatsen en aanleggen van betonplaten, betongoten en keerwanden bent u bij ons aan het goede adres. SIMbeton helpt en adviseert de klanten hoe de betonproducten het best geplaatst kunnen worden.

Afwatering

Om wateroverlast te voorkomen is het belangrijk dat de afvoer van het hemelwater goed geregeld is. SIMbeton heeft diverse soorten betongoten en aansluitende betonputten die een oplossing bieden tegen wateroverlast.
Lees hier meer over afwatering.

Lees meer
Afwatering SIMBeton
Invreten en aantasten van beton SIMBeton

Invreten en aantasten van beton

Invreten van beton door bijvoorbeeld agressieve mais sappen en gras sappen, wordt veroorzaakt door het aantasten van de cement en vulmiddelen. SIMbeton produceert zonder vulmiddelen waardoor de kans op aantasting van het beton minimaal is.
Lees hier meer over het voorkomen van aantasting van het beton.

Lees meer

Betonplaten leggen

Een goede ondergrond is erg belangrijk bij het aanleggen van betonplaten. Wanneer dit niet goed gebeurd bestaat de kans dat de betonplaten gaan verzakken of scheuren.
Lees hier meer over het aanleggen van betonplaten.

Lees meer
Betonplaten leggen SIMBeton
Keerwanden plaatsen SIMBeton

Keerwanden plaatsen

Net als bij het aanleggen van betonplaten is een goede ondergrond erg belangrijk bij het plaatsen van keerwanden. Vervolgens kunnen de keerwanden op verschillende manieren geplaatst worden.
Lees hier meer over het plaatsen van keerwanden.

Lees meer

Grondwerk voorbereiden

Om tot een goede ondergrond en een goed zandbed te komen is het van belang dat u de voorbereidende werkzaamheden laat uitvoeren door een gerenommeerd grondverzetbedrijf.
Lees hier meer over de eisen van de grondgesteldheid.

Lees meer
Grondwerk voorbereiden SIMBeton

Wilt u meer informatie ontvangen?

Neemt u contact op met onze vakmensen voor vrijblijvend advies op maat. Informeert u gerust naar de mogelijkheden van onze keerwanden. Stuur een mail, of vul onderstaande contactformulier in:

Uw naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Postcode
Plaats
Straatnaam
Opmerkingen

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Contactgegevens

Industrieweg 1
7475 NH Markelo
+31 547 352 190
Nederland