Offerte aanvragen

Home / Particulier

De particuliere sector

Betonproducten worden steeds populairder voor projecten rondom een particuliere woning. De tijd dat beton alleen werd toegepast als sterk product voor de infra- en agrarische sector is definitief voorbij. Door het hogere afwerkingsniveau en de vele mogelijkheden wordt er steeds vaker voor betonproducten gekozen.

 

De afgelopen jaren heeft de industriële woonstijl een vlucht genomen en deze ontwikkeling zet zich nu door naar de buitenomgeving rondom woningen en bedrijfspanden. Denk hierbij aan een combinatie van betonplaten en gras of split als oprit voor uw woning, het gebruiken van antraciet kleurige keerwanden voor het opvangen van hoogteverschillen in een tuin of een variatie van verschillende afmetingen betonplaten als verharding van een bedrijfsentree.

De particuliere sector
Keerwanden tuin
Betonnen oprit
Mestopslag voor paarden

Toepassingen met onze keerwanden voor particulier gebruik!

Laat u verrassen en inspireren door de uitgebreide mogelijkheden die u als klant heeft met het gebruik van onze betonplaten en keerwanden. Hieronder vindt u de vaakst voorkomende toepassingen terug. Staat uw toepassing er niet bij? Of heeft u een specifieke wens voor uw project? Onze verkoopmedewerkers gaan graag het gesprek met u aan over de mogelijkheden met onze keerwanden.

Hoogteverschil in uw tuin opvangen met behulp van keerwanden

Hoogteverschil in uw tuin opvangen met behulp van keerwanden

Een nieuwbouw woning? Een huis gekocht met tuin? Of nieuwe plannen met uw tuin? In deze gevallen komt het vaak voor dat er hoogteverschillen zijn welke niet wenselijk zijn en opgevangen moeten worden. Hierbij moet u denken aan het lager liggen van de tuin ten opzichte van de woning of het realiseren van een verlaagde oprit richting de woning. De keerwanden zijn standaard leverbaar in de kleur betongrijs en optioneel in de kleur antraciet. Voor welke kleur gaat u?

Moderne verharding rondom uw woning aanbrengen met betonplaten

De betonplaten zijn in opkomst voor het bestraten van de oprit, het looppad en het terras rondom een woning. De kwaliteit en esthetische kenmerken van betonplaten hebben de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Door de malgladde betonstructuur, de afgewerkte randen en de ruime mogelijkheden zijn betonplaten uitermate geschikt om als design verharding toe te passen rondom een woning. Door de creativiteit van u of de tuinarchitect kunnen er prachtige resultaten ontstaan, bijvoorbeeld door de betonplaten te combineren met stroken basalt split of gras.

Moderne verharding rondom uw woning aanbrengen met betonplaten
Eigen paarden? Stel een complete mestbak samen met onze keerelementen

Eigen paarden? Stel een complete mestbak samen met onze keerelementen

Een hobbymatige paarden-, pony- of ezelhouder ontkomt niet aan de vrijkomende mest van de dieren. Voor het opslaan van de vrijkomende mest is het verstandig hier een speciale plek voor te creëren, of te wel een mestopslag. Een veel gekozen manier om permanente mestopslag te creëren is door deze te realiseren met keer- of sleufsilowanden en betonplaten. De voordelen van een betonnen mestopslag zijn de uitgebreide mogelijkheden qua afmeting, de lange levensduur en daarmee duurzame oplossing voor de toekomst.