Offerte aanvragen

Home / Particulier

Particulier

Betonproducten worden steeds populairder in de particuliere sector. Er kan veel meer gedaan worden met beton dan de meeste mensen denken. Betonplaten zijn goed toepasbaar voor onder andere tuinpaden en terrassen of bijvoorbeeld als oprit. Ons assortiment keerwanden wordt ook steeds uitgebreider met de L-Silex keerwanden. Deze keerwanden hebben een uitgewassen grindstructuur die op dit moment verkrijgbaar is in drie verschillende varianten.

Particulier
Keerwanden Tuin
Betonnen oprit
Mestopslag voor paarden
Keerwanden tuin

Keerwanden tuin

De L-Silex keerwanden met een uitgewassen grindstructuur zorgen voor een eigentijdse uitstraling. De bruine, witte en antraciete tinten zorgen voor een exclusieve keermuur. Deze keerwanden zijn een goed alternatief voor een houten schutting.

Betonnen oprit

De gedachten dat betonelementen alleen voor industriële of agrarische projecten wordt gebruikt is niet meer van de deze tijd. Tegenwoordig zijn er een tal van mogelijkheden om betonproducten te gebruiken voor particuliere projecten.

Betonnen oprit
Mestopslag voor paarden

Mestopslag voor paarden

Als paardenhouder is het belangrijk om uw mestopslag goed op orde te hebben. De sleufsilo’s van SIMbeton hebben multifunctionele wanden en zijn ideaal in gebruik door de spiegelgladde binnenzijde.