Particulier

SIMbeton oplossingen

SIMbeton Particulier

Betonproducten worden steeds populairder in de particuliere sector. Er kan veel meer gedaan worden met beton dan de meeste mensen denken. Betonplaten zijn goed toepasbaar voor onder andere tuinpaden en terrassen of bijvoorbeeld als oprit. Ons assortiment keerwanden wordt ook steeds uitgebreider met de L-Silex keerwanden. Deze keerwanden hebben een uitgewassen grindstructuur die op dit moment verkrijgbaar is in drie verschillende varianten.

Keerwanden Tuin

De L-Silex keerwanden met een uitgewassen grindstructuur zorgen voor een eigentijdse uitstraling. De bruine, witte en antraciete tinten zorgen voor een exclusieve keermuur. Deze keerwanden zijn een goed alternatief voor een houten schutting.
Lees hier meer over Keerwanden voor de Tuin.

Lees meer
Keerwanden Tuin SIMBeton
Betonnen oprit SIMBeton

Betonnen oprit

De gedachten dat betonelementen alleen voor industriële of agrarische projecten wordt gebruikt is niet meer van de deze tijd. Tegenwoordig zijn er een tal van mogelijkheden om betonproducten te gebruiken voor particuliere projecten.
Lees hier meer over de Betonnen oprit

Lees meer

Een greep uit de projecten die in het verleden door ons zijn verricht.


Wilt u meer informatie ontvangen?

Neemt u contact op met onze vakmensen voor vrijblijvend advies op maat. Informeert u gerust naar de mogelijkheden van onze keerwanden. Stuur een mail, of vul onderstaande contactformulier in:

Uw naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Postcode
Plaats
Straatnaam
Opmerkingen

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Contactgegevens

Industrieweg 1
7475 NH Markelo
+31 547 352 190
Nederland