Offerte aanvragen

Home / Betonplaten / Kavelpad aanleggen

Kavelpad aanleggen

Onverharde kavelpaden zorgen in natte periodes voor veel problemen. Het vee zakt weg in de modder en werktuigen zorgen voor diepe sporen. De problemen stapelen zich op totdat het kavelpad niet meer te gebruiken is. De oplossing voor dit probleem is een kavelpad aanleggen met betonplaten.

 

Kavelpad aanleggen
Kavelpad aanleggen
Diverse soorten betonplaten
Veilig kavelpad
Oplossing voor uw probleem

Oplossing voor uw probleem

Een kavelpad aanleggen met betonplaten zorgt ervoor dat deze problemen worden opgelost! Andere vormen van verharding zijn te duur, niet flexibel genoeg of niet toereikend. Betonplaten kunnen verlegd worden indien dit gewenst is, bijvoorbeeld na verkoop van de grond.

Groot diversiteit aan platen

Het soort betonplaat dat voor uw kavelpad het beste is hangt af van uw wensen. Wilt uw de koeien van de stal naar de weide laten lopen maar het groene grasland intact houden? Kies dan voor SIMgras betonplaten. Deze betonplaten gaan op in de groene omgeving en zorgen voor een goede afwatering waardoor modder verleden tijd is.

Groot diversiteit aan platen
Veilig kavelpad aanleggen

Veilig kavelpad aanleggen

Wilt u een veilig kavelpad waar u met uw werktuigen overheen kunt rijden. Dan zijn de SIMnop betonplaten wellicht de beste keuzen. Deze betonplaten hebben een antislip werking door het noppenprofiel. Hierdoor kunt u het hele jaar door veilig over uw kavelpaden rijden.