X
CO2 reductie SIMbeton Infographic

CO2 reductie

Met een vracht per schip verminderen wij met 48 vrachtwagenritten per week. Wat gelijk staat aan 6.604,96 KG C02 uitstoot!

Wilt u meer weten over hoe wij omgaan met CO2 reductie? Bel of mail ons gerust!

Download de infographic

Sleufsilowanden

Hieronder vindt u een overzicht van de sleufsilowanden uit ons assortiment. Dit zijn L, T en U vormige sleufsilowanden. De L silowanden zijn leverbaar in verschillende varianten. Deze onderscheiden zich van elkaar door de afwerking, aslasten en afmetingen. U vindt meer informatie over onze Sleufsilowanden via onderstaande productpagina’s. Bent u op zoek naar een totaaloplossing voor uw sleufsilo of mestopslag? Raadpleeg dan onze sleufsilo of mestopslag pagina en bekijk de totaaloplossingen die SIMbeton u biedt.

L wand steunbeer | SIMbeton

L sleufsilowanden

bestand tegen landbouwmachines.

L sleufsilowanden zijn aan de rugzijde uitgevoerd met een grote hiel en voor extra kracht uitgevoerd met steunberen, zodat deze silowand bestand is tegen de zwaarste landbouwmachines.

Meer informatie
T Sleufsilowanden | SIMbeton

T Sleufsilowanden

dubbelwerkende functie

Deze T-elementen hebben een dubbelwerkende functie en is onafhankelijk van elkaar volledig te belasten. Deze wand past men bijvoorbeeld toe voor het maken van diverse opslagvakken.

Meer informatie
U Sleufsilowanden | SIMbeton

U Sleufsilowanden

dubbelwerkende toepassingen

De U elementen zijn ontworpen voor dubbelwerkende toepassingen. Deze wanden hebben de eigenschap dat men het hemelwater af kan voeren bij producten die afgedekt dienen te worden.

Meer informatie

Brochures

Benieuwd naar onze brochures? Bekijk ze direct

Ga naar de brochures

Sleufsilowanden die voldoen aan de specifieke eisen.

Grote en kleine landbouwbedrijven stellen specifieke eisen aan de opslag van gras, maïs, granen en/of aardappelen. Deze agrarische producten zijn gekoppeld aan milieuvoorschriften en vragen om silowanden die hygiëne garanderen. Daarom biedt SIMbeton een groot assortiment sleufsilowanden aan die volledig zijn afgestemd op de landbouwsector.
De multifunctionele silowanden zijn ideaal in gebruik door de spiegelgladde binnenzijde van de elementen. Onze wanden zijn namelijk bijna poriënvrij zodat de inhoud nauwelijks negatieve invloed kan uitoefenen op de kwaliteit van het beton.
De voetdikte van de wanden worden onder helling gemaakt waardoor sappen of resten zich niet opstapelen in de hoeken. Op deze wijze wordt er alles aan gedaan om corrosie te beperken.

Afwatering van perssappen en hemelwater

De silowanden en betonplaten worden vervaardigd met hoogwaardige kwaliteit beton XA3 en een betondruksterkte van C55/67. Desondanks zal het beton, hoe goed dan ook, beschermd dienen te worden tegen aantasting door agressieve stoffen.
Om dit te realiseren is de afvoer en scheiding van perssappen en hemelwater, volgens de wet verontreiniging oppervlaktewater, van groot belang. Hiervoor levert SIMbeton verschillende oplossingen.

Totaalpakket Sleufsilo

SIMbeton presenteert totaalpakketten voor sleufsilo’s met een combinatie van sleufsilowanden, keerwanden, betonplaten en afwateringssystemen, die volledig gebruiksklaar worden geplaatst. De voetdikte van de silo- en keerwanden en dikte van de betonplaten zijn altijd gelijk waardoor ze makkelijk en snel te plaatsen zijn.