Sleufsilowanden

L wand steunbeer | SIMbeton

L sleufsilowanden

bestand tegen landbouwmachines.

L sleufsilowanden zijn aan de rugzijde uitgevoerd met een grote hiel en voor extra kracht uitgevoerd met steunberen, zodat deze silowand bestand is tegen de zwaarste landbouwmachines.

Meer informatie
T Sleufsilowanden | SIMbeton

T Sleufsilowanden

dubbelwerkende functie

Deze T-elementen hebben een dubbelwerkende functie en is onafhankelijk van elkaar volledig te belasten. Deze wand past men bijvoorbeeld toe voor het maken van diverse opslagvakken.

Meer informatie
U Sleufsilowanden | SIMbeton

U Sleufsilowanden

dubbelwerkende toepassingen

De U elementen zijn ontworpen voor dubbelwerkende toepassingen. Deze wanden hebben de eigenschap dat men het hemelwater af kan voeren bij producten die afgedekt dienen te worden.

Meer informatie

Sleufsilowanden die voldoen aan de specifieke eisen.

Grote en kleine landbouwbedrijven stellen specifieke eisen aan de opslag van gras, maïs, granen en/of aardappelen. Deze agrarische producten zijn gekoppeld aan milieuvoorschriften en vragen om silowanden die hygiëne garanderen. Daarom biedt SIMbeton een groot assortiment sleufsilowanden aan die volledig zijn afgestemd op de landbouwsector.
De multifunctionele silowanden zijn ideaal in gebruik door de spiegelgladde binnenzijde van de elementen. Onze wanden zijn namelijk bijna poriënvrij zodat de inhoud nauwelijks negatieve invloed kan uitoefenen op de kwaliteit van het beton.
De voetdikte van de wanden worden onder helling gemaakt waardoor sappen of resten zich niet opstapelen in de hoeken. Op deze wijze wordt er alles aan gedaan om corrosie te beperken.

Afwatering van perssappen en hemelwater

De silowanden en betonplaten worden vervaardigd met hoogwaardige kwaliteit beton XA3 en een betondruksterkte van C55/67. Desondanks zal het beton, hoe goed dan ook, beschermd dienen te worden tegen aantasting door agressieve stoffen.
Om dit te realiseren is de afvoer en scheiding van perssappen en hemelwater, volgens de wet verontreiniging oppervlaktewater, van groot belang. Hiervoor levert SIMbeton verschillende oplossingen.

Totaalpakket Sleufsilo

SIMbeton presenteert totaalpakketten voor sleufsilo’s met een combinatie van sleufsilowanden, keerwanden, betonplaten en afwateringssystemen, die volledig gebruiksklaar worden geplaatst. De voetdikte van de silo- en keerwanden en dikte van de betonplaten zijn altijd gelijk waardoor ze makkelijk en snel te plaatsen zijn.