Agrarisch

SIMbeton oplossingen

SIMbeton agrarische sector

SIMbeton heeft meerdere oplossingen voor de agrarische sector. Denk aan het aanleggen van een kavelpad of een sleufsilo voor het voer, mest, mais of gras. Voor de sleufsilo’s heeft SIMbeton speciale afvoersystemen voor de vrijgekomen perssappen. De producten van SIMbeton zijn voor de gehele agrarische sector inzetbaar Denk bijvoorbeeld aan een mestopslag of speciale SIMgras betonplaten voor paddocks.

Kavelpad aanleggen

Onverharde kavelpaden zorgen in natte periodes voor veel problemen. Het vee zakt weg in de modder en werktuigen zorgen voor diepe sporen. De verschillende soorten betonplaten zijn de oplossing voor dit probleem.
Lees hier meer over de mogelijkheden voor een kavelpad.

Lees meer
Kavelpad aanleggen SIMBeton
Sleufsilo’s SIMBeton

Sleufsilo’s

SIMbeton legt in combinatie met zijn keer- of sleufsilowanden en agrarische betonplaten sleufsilo’s aan. Voor het opslaan van gras, mais, voer en mest zijn verschillende eisen in een sleufsilo.
Lees hier meer over de verschillende sleufsilo’s.

Lees meer

Kuilplaat

SIMBETON levert een uitgebreid assortiment beton producten voor het maken van kuilplaten voor opslag van mais, gras, of mest. Voor het plaatsen van een kuilplaat is het nog mogelijk om dit vergunningsvrij te bouwen.
Lees hier meer over het aanleggen van een kuilplaat.

Lees meer
Kuilplaat SIMBeton
Mestopslag SIMBeton

Mestopslag

Beton is de meest duurzame vorm voor mestopslag, nagenoeg geen onderhoud en ongevoelig voor eventuele beschadigingen. SIMbeton heeft de juiste producten voor het opslaan van vaste mest.
Lees hier meer over mestopslag.

Lees meer

Mestopslag voor paarden

Als paardenhouder is het belangrijk om uw mestopslag goed op orde te hebben. De sleufsilo’s van SIMbeton hebben multifunctionele wanden en zijn ideaal in gebruik door de spiegelgladde binnenzijde.
Lees hier meer over mestopslag voor paarden.

Lees meer
Mestopslag voor paarden SIMBeton
Betonplaten voor paddocks en weilanden SIMBeton

Betonplaten voor paddocks en weilanden

Voor pensionstallen en paardenhouders zijn modderpoelen in de weilanden en paddocks een grote ergernis. Door bij de ingang van uw weiland SIMgras betonplaten te leggen behoren modderpoelen tot het verleden.
Lees hier meer over betonplaten voor paddocks en weilanden.

Lees meer

Afvoer perssappen

Volgens de Wet verontreiniging oppervlaktewater moeten perssappen en ander vervuild water apart worden afgevoerd en opgevangen. SIMbeton heeft hier meerdere oplossingen voor.
Lees hier meer over de mogelijkheden van het afvoeren van perssappen.

Lees meer
Afvoer perssappen SIMBeton
Mogelijkheden SIMgras betonplaten SIMBeton

Mogelijkheden SIMgras betonplaten

De SIMgras betonplaten zijn goede alternatieven voor:

Afbeeldingen Agrarische sector


Wilt u meer informatie ontvangen?

Neemt u contact op met onze vakmensen voor vrijblijvend advies op maat. Informeert u gerust naar de mogelijkheden van onze keerwanden. Stuur een mail, of vul onderstaande contactformulier in:

Uw naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Postcode
Plaats
Straatnaam
Opmerkingen

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Contactgegevens

Industrieweg 1
7475 NH Markelo
+31 547 352 190
Nederland