Sierbeton Industrie Markelo BV

In 1958 zijn wij begonnen met het produceren van betonnen prefab elementen in Rijssen. Het ging hierbij om betontegels, raam/deurdorpels, traptreden, keerwanden, betonplaten en allerlei voor handen liggende prefab betonelementen.

Door een steeds toenemende vraag naar betontegels, met name uitgewassen grindtegels zijn wij rond 1970 begonnen, om deze betontegels volledig geautomatiseerd te produceren. De fabricage van prefabbeton kwam steeds meer in de verdrukking.

In 1983 zijn wij in Markelo verder gegaan met het maken van prefab betonelementen voor de woning- en utiliteitsbouw en de agrarische markt. Betonplaten, vee-drinkbakken, roosters en keerwanden werden er als productie opvulling gemaakt tussen de opdrachten door.

Rond 1995 werd het kleuren van prefabbeton steeds meer toegepast. Vandaar dat ook wij daar mee in aanraking kwamen. Dit ging zover dat betonelementen (raam / deurdorpels, trappen enz.) in de kleur paars moesten worden gemaakt, een kleur die aansloot op de gemetselde baksteenmuur naar wens van de architect  van het “Project Kantoor gebouw Wapenreuslaan te Apeldoorn“

Doordat wij door de jaren heen de gekleurde restbeton al dan niet met verschillende soorten split van de prefab productie verwerkten in de deklaag van de betonplaten, werd een nieuw product ontwikkeld: de SIMvlak colore en de SIMvlak terrazzo.
Door een jarenlange ervaring, intensief onderzoek, continue productverbetering, hebben er toe geleid, dat wij een uitgebreid product aanbod hebben in Betonplaten, Betongoten, keerwanden en Sleufsilo-elementen. Productie vindt plaats volgens de modernste methoden. Beton wordt gemaakt in een eigen gecertificeerde uiterst moderne betonmortelcentrale.

Werknemers

Hieronder ziet u de werknemers van SIMbeton

Edo Bearzatto Sales
Maurizio Bearzatto Bedrijfsleider
Harrie van Schooten Transporteur HVS Transport
Rob Klumpers Commercieel medewerker
Gerwin Morren Online Marketeer / Webdeveloper
Omar Cornellis Technisch tekenaar
Nico Haafkes Productie medewerker
Alexander Vox Productie medewerker
Kristoff Productie medewerker
Coen Meijer Productie medewerker

Projecten

Betonnen oprit in combinatie met split


Voor een werk in Helchteren (België) heeft Bovin Beton onze betonplaten gebruikt ter verharding van de oprit. Net als bij vorige projecten wordt ook hier onze betonplaat gebruikt in combinatie met split, dit geeft een moderne look and feelding. Lees verder

Antraciete 200 x 200 cm betonplaten rondom woning.


Sinds kort hebben wij ook 200x200x14 betonplaten in ons assortiment. Ook dit type betonplaat kunnen wij van kleur voorzien, zo ook voor deze klant.  Lees verder

Moderne verharding appartementen complex België


Afgelopen maand hebben wij diverse 200x100 en 100x100 SIMvlak ZH betonplaten mogen leveren voor het realiseren voor dit moderne appartementen complex. Lees verder

Wilt u meer informatie ontvangen?

Neemt u contact op met onze vakmensen voor vrijblijvend advies op maat. Informeert u gerust naar de mogelijkheden van onze betonproducten. Stuur een mail, of vul onderstaande contactformulier in:

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Contactgegevens

Industrieweg 1
7475 NH Markelo
+31 547 352 190
Algemene vragen: Verkoop gerelateerde vragen:
Nederland