Sierbeton Industrie Markelo BV

In 1958 zijn wij begonnen met het produceren van betonnen prefab elementen in Rijssen. Het ging hierbij om betontegels, raam/deurdorpels, traptreden, keerwanden, betonplaten en allerlei voor handen liggende prefab betonelementen.

Door een steeds toenemende vraag naar betontegels, met name uitgewassen grindtegels zijn wij rond 1970 begonnen, om deze betontegels volledig geautomatiseerd te produceren. De fabricage van prefabbeton kwam steeds meer in de verdrukking.

In 1983 zijn wij in Markelo verder gegaan met het maken van prefab betonelementen voor de woning- en utiliteitsbouw en de agrarische markt. Betonplaten, vee-drinkbakken, roosters en keerwanden werden er als productie opvulling gemaakt tussen de opdrachten door.

Rond 1995 werd het kleuren van prefabbeton steeds meer toegepast. Vandaar dat ook wij daar mee in aanraking kwamen. Dit ging zover dat betonelementen (raam / deurdorpels, trappen enz.) in de kleur paars moesten worden gemaakt, een kleur die aansloot op de gemetselde baksteenmuur naar wens van de architect  van het “Project Kantoor gebouw Wapenreuslaan te Apeldoorn“

Doordat wij door de jaren heen de gekleurde restbeton al dan niet met verschillende soorten split van de prefab productie verwerkten in de deklaag van de betonplaten, werd een nieuw product ontwikkeld: de SIMvlak colore en de SIMvlak terrazzo.
Door een jarenlange ervaring, intensief onderzoek, continue productverbetering, hebben er toe geleid, dat wij een uitgebreid product aanbod hebben in Betonplaten, Betongoten, keerwanden en Sleufsilo-elementen. Productie vindt plaats volgens de modernste methoden. Beton wordt gemaakt in een eigen gecertificeerde uiterst moderne betonmortelcentrale.

Werknemers

Hieronder ziet u de werknemers van SIMbeton

Edo Bearzatto Sales
Maurizio Bearzatto Bedrijfsleider
Harrie van Schooten Transporteur HVS Transport
Rob Klumpers Online Marketeer & Sales
Gerwin Morren Online Marketeer / Webdeveloper
Pranoy Sinha Webdeveloper
Omar Cornellis Technisch tekenaar
Tom Willemsen Technisch tekenaar
Nico Haafkes Productie medewerker
Alexander Vox Productie medewerker
Maciej Lobacz Productie medewerker
Kristoff Productie medewerker
Coen Meijer Productie medewerker

Projecten

Kavelpad aanleggen | Melkveebedrijf de Wildhoeven


SIMbeton heeft SIMgras betonplaten geleverd voor een kavelpad bij Melkveebedrijf de Wildhoeven. Dit kavelpad is 770 meter lang en 4 meter breed.   Lees verder

SIMgras en SIMnop betonplaten


Simbeton heeft SIMgras en SIMnop betonplaten geleverd aan DILIEN METAALWERKEN ter uitbreiding parkeerplaats ca. 2200 m2 Delhaize Schelle, België. Lees verder

SIMnop betonplaten | Sportpark Zielhorst


Voor sportpark Zielhorst hebben wij SIMnop betonplaten geleverd. Veel sportparken kiezen voor de SIMnop® Sport betonplaten in plaats van de standaard straatklinkers of betontegels. Lees verder

Wilt u meer informatie ontvangen?

Neemt u contact op met onze vakmensen voor vrijblijvend advies op maat. Informeert u gerust naar de mogelijkheden van onze betonproducten. Stuur een mail, of vul onderstaande contactformulier in:

Uw naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Postcode
Plaats
Straatnaam
Opmerkingen

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Contactgegevens

Industrieweg 1
7475 NH Markelo
+31 547 352 190
Algemene vragen: Verkoop gerelateerde vragen:
Nederland