Verholengoten

Verholengoten zijn aan de bovenzijde geheel vlak en worden toegepast wanneer er over de goot veelvuldig transport plaatsvindt. Door de bovenzijde goot vlakheid vormen zij geen obstakel met het berijden. Door de verholen goot van Ø160 mm wordt een grotere waterafvoercapaciteit gegarandeerd. Afwatering geschiedt via een bijpassende afvoerput.

Download voor meer informatie de brochure: Brochure Verholengoten

Afwatering door middel van verholengoten

Verholengoten zijn erg belangrijk voor de afvoer van perssappen en hemelwater. Voor de afwatering van hemelwater en perssappen levert Simbeton verschillende oplossingen. Meer hierover kunt u vinden op de pagina afvoer persappen.

Afmetingen

Verholengoten

Afvoer Diameter (cm)Lengte (cm)Breedte (cm)Hoogte (cm)Doorstroom (cm2)Instroom doorsnede (cm2/m)VerkeersklasseGewicht (kg)Hijs mogelijkheden
1602005033201350E600667Haken
1601505033201350E600500Haken
1601005033201350E600332Haken
Maatwerk op aanvraag mogelijk

Afbeeldingen


Onderstaande referenties geven een goed beeld van het uiteindelijke resultaat met Verholengoten

Uitgebreide Sleufsilo - Melkveebedrijf Te Kamp


Sleufsilo met speciaal afwateringssysteem voor het afvoeren en scheiden van perssappen en hemelwater. Lees verder

Sleufsilo - Plaatsing Teuge


Deze sleufsilo is compleet opgebouwd met betonplaten en keerwanden. Daarnaast is er een compleet systeem geleverd voor een gecontroleerde manier van afvoer sappen (mais sappen. ) doormiddel van verholengoten zandvangputten en een Maissapput. Lees verder

Wilt u meer informatie ontvangen?

Neemt u contact op met onze vakmensen voor vrijblijvend advies op maat. Informeert u gerust naar de mogelijkheden van onze keerwanden. Stuur een mail, of vul onderstaande contactformulier in:

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Contactgegevens

Industrieweg 1
7475 NH Markelo
Nederland