Offerte aanvragen

Home / Toepassingen

Toepassingen

Voor elke sector een oplossing!

SIMbeton heeft oplossingen voor verschillende sectoren. Door de veelzijdigheid van onze betonproducten kunnen wij voor zowel de infra, agrarisch, sport en recreatie als particulieren sector producten leveren die aansluiten op uw wensen.

Toepassingen met onze betonproducten, voor elke sector een oplossing!

Onze producten zijn inzetbaar voor projecten uit diverse sectoren. Door de veelzijdigheid van ons assortiment kunnen onze producten goed worden toegepast in de particuliere-, agrarische-, infra-, recreatie en sport sector. In veel gevallen kunnen producten uit verschillende productcategorieën met elkaar worden gecombineerd om het gewenste eindresultaat te bereiken. Denkt u bijvoorbeeld aan verharding rondom een woning of bedrijfsterrein, waar hoogte opgevangen dient te worden met keerwanden en vervolgens verharding kan worden aangelegd met betonplaten. Door onze producten te combineren zorgt u ervoor dat de betonproducten voor het gehele project dezelfde afwerking hebben.

 

Wij hebben voor u de meest voorkomende sectoren en de daarbij horende toepassingen op een rijtje gezet, zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden met onze producten. Daarnaast kunt u inspiratie op doen voor uw project, informatie vinden welk product voor welke toepassing het beste schikt en op welke wijze de producten dienen te worden verwerkt.

 

Hieronder vindt u elke sector terug, inclusief de bijbehorende toepassingen.

Particulier & Hovenier

Er kan veel meer gedaan worden met betonproducten dan de meeste mensen zich voor mogelijk houden.

 

Onze betonplaten zijn bijvoorbeeld goed toepasbaar voor tuinpaden en terrassen. Onze keerwanden met een uitgewassen grindstructuur zijn uitermate goed geschikt om hoogte verschillen op te vangen en uw tuin een moderne uitstraling te geven.

  • Moderne verharding rondom uw woning aanbrengen met betonplaten.
  • Hoogteverschil in uw tuin opvangen met keerwanden.
  • Een zwembad of zwemvijver realiseren met betonplaten en keerwanden.
  • Eigen paarden? Stel een complete mestbak samen met onze elementen.
Particulier & Hovenier
Infra

Infra

Met onze betonplaten, keerwanden, sleufsilowanden en overige producten kunnen wij oplossingen bieden voor vele projecten. Of het nu gaat over de fundering van een geluidsscherm of het aanleggen van keerwanden voor de beschoeiing aan de waterkant. SIMbeton kan van betekenis zijn voor elk project…

Sport & Recreatie

Sport & Recreatie

De sport en recreatie sector is bij SIMbeton aan het goede adres voor beton oplossingen. De antislip SIMnop betonplaten zijn bijvoorbeeld een goed alternatief voor standaard straatklinkers bij sportparken. De SIMgras betonplaten zijn ideaal voor de verharding bij camping paden. De gekleurde betonplaten zijn bijvoorbeeld een mooi alternatief voor de houten steigers.

Agrarisch

Denk aan het aanleggen van een kavelpad of een sleufsilo voor het voer, mest, mais of gras. Voor de sleufsilo’s heeft SIMbeton speciale afvoersystemen voor de vrijgekomen perssappen. De producten van SIMbeton zijn voor de gehele agrarische sector inzetbaar. Denk bijvoorbeeld aan een mestopslag of speciale SIMgras betonplaten voor paddocks.

Agrarisch