Sportpark verharding

SIMbeton oplossingen

Sportparken kiezen steeds vaker voor betonplaten

Voor de sportpark verharding rond een sportveld kiezen steeds meer sportparken voor de SIMnop®  of SIMvlak® Sport betonplaten in plaats van de standaard straatklinkers of betontegels. Het productieproces van onze betonplaten zorgt ervoor dat de betonplaten een malgladde structuur hebben en niet poreus zijn zoals gebezemde en geruwde betonplaten. In tegenstelling zoals klinkers, geruwde en gebezemde betonplaten hebben onze SIMsport betonplaten geen poreuze open structuur dat vocht vasthoudt zodat mos en onkruid makkelijk kunnen groeien en de antislip werking naar verloop van tijd verdwijnt.

Vindt sneller wat u zoekt, welke toepassing past bij uw wensen?

Hockeyvelden
Voetbalvelden

Voetbalveld

SIMbeton heeft met de SIMnop en SIMvlak betonplaten twee oplossingen voor verharding rondom een voetbalveld. Bij beide type betonplaten zijn hoekoplossingen ontwikkeld met een radius van 3,5 meter. Deze radius van 3,5 meter is bewust bepaald aan de hand van de veldafmetingen die gelden voor een voetbalveld. De hoekloplossingen zijn leverbaar op 100cm breed en 50cm breed.

Meer weten over Voetbalveld
Voetbalveld SIMBeton
Hockeyveld SIMBeton

Hockeyveld

SIMbeton heeft met de SIMvlak en SIMnop betonplaten twee oplossingen voor verharding rondom een hockeyveld. Bij beide type betonplaten zijn hoekoplossingen ontwikkeld met een radius van 2 meter. Deze radius van 2 meter is bewust bepaald aan de hand van de veldafmetingen die gelden voor hockeyvelden. De hoekloplossingen zijn leverbaar op 50cm breed en 100cm breed.

Meer weten over Hockeyveld

Sportpark hoekoplossingen

Sportpark Zielhorst

Wilt u meer informatie ontvangen?

Neem gerust contact op met onze vakmensen voor vrijblijvend advies op maat of vraag naar de mogelijkheden met onze producten. Stuur een mail, of vul onderstaande contactformulier in:

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Contactgegevens

Industrieweg 1
7475 NH Markelo
+31 547 352 190
Nederland