SIMgras groenstrookplaten

als kavelpad, sport en recreatie verharding

Groenstrookplaten

SIMbeton produceert groenstrookplaten: SIMgras® grasbetonplaten. Dit type betonplaat is gunstig bij landschappelijke inpassing bijvoorbeeld als kavelpaden, campings, sport en recreatie verharding.

SIMgras® groenstrookplaten als kavelpad, sport en recreatie verharding

SIMbeton produceert groenstrookplaten: SIMgras® grasbetonplaten. Dit type betonplaat is gunstig bij landschappelijke inpassing bijvoorbeeld als kavelpaden,campings, sport en recreatie verharding.
Bestemmingsplan Buitengebied staat vaak aangegeven bij aanleg vergunningsplichtig te zijn.
Hiervoor dient te worden aangetoond dat door het uitvoeren van de werkzaamheden de natuurlijke, landschappelijke en/of cultuurhistorische waarden van deze gronden niet onevenredig worden aangetast.
Een rapport kan noodzakelijk zijn om een weloverwogen besluit te kunnen nemen voor de vergunning. SIMbeton kan u hierin eventueel adviseren.

SIMgras® groenstrookplaten als kavelpad, sport en recreatie verharding SIMBeton
Groenstrookplaten ideaal in gebruik. SIMBeton

Groenstrookplaten ideaal in gebruik.

De groenstrookplaten: SIMgras® grasbetonplaten geven kavelpaden, bedrijfserven, campings en jachthavens een eigentijdse uitstraling met de grootformaat grasbetonplaten. Deze heeft een afmeting van 200x100cm, en wordt geproduceerd van constructief gewapend beton. Eventueel ook leverbaar in gekleurde uitvoering. Deze geheel nieuw type verhardingsplaat, dat door zijn open constructie één geheel vormt met de groene omgeving, is ideaal in gebruik samen met SIMnop of SIMvlak betonplaten.

Meer weten over Groenstrookplaten ideaal in gebruik.

Flexibel en marktgericht

SIMbeton is een flexibele en marktgerichte organisatie en decennia lang een begrip onder professionals in de agrarische sector, en industrie. Kwaliteit, innovatie én duurzaamheid staat centraal bij SIMbeton.
Onze inspiratie word opgedaan door een direct contact met onze klanten, of het nu gaat om keerwanden, betonplaten, betongoten, sleufsilo’s of complete projecten.

Flexibel en marktgericht SIMBeton

Wilt u meer informatie ontvangen?

Neem gerust contact op met onze vakmensen voor vrijblijvend advies op maat of vraag naar de mogelijkheden met onze producten. Stuur een mail, of vul onderstaande contactformulier in:

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Contactgegevens

Industrieweg 1
7475 NH Markelo
+31 547 352 190
Nederland