Terreinverharding op een groene manier

Op een creatieve wijze is het terrein verhard met SIMgras en SIMnop betonplaten

Moderne erfverharding met behoud van de groene omgeving

Afgelopen september 2018 hebben wij SIMgras, SIMnop, Roostergoten en betonputten geleverd voor de verharding van het nieuwe kantoorpand in de omgeving van Markelo.  De SIMgras betonplaten zijn grotendeels gebruikt ter verharding van de oprit en de parkeerplaats, met de SIMgras betonplaten komt de groene omgeving goed tot zijn recht.

 

De SIMnop betonplaten zijn gebruikt voor de creatie van een modern looppad rondom het gebouw, dit inclusief enkele trapjes. Zoals te zien op de foto’s kunnen de betonplaten op een creatieve manier multi functioneel ingezet worden.

 

Voor het afwatering zijn er roostergoten tussen het looppad en de parkeetplaats bevestigd, hierdoor wordt het water op een uitstekende manier afgevoerd naar de betonputten. Veel bedrijven beginnen op dit moment met het aanleggen / vernieuwen van hun erfverharding of parkeerplaats. Bekijk de mogelijkheden voor een toekomstbestendige oplossing voor uw project.

Bekijk de video

De oprit en parkeerplaats zijn op een creatieve manier verhard. Bekijk hiernaast de video van deze oprit, laat u inspireren.