Sportpark verharding

SIMbeton oplossingen

Sportparken kiezen steeds vaker voor betonplaten

Voor de sportpark verharding rond een sportveld kiezen steeds meer sportparken voor de SIMNOP® Sport betonplaten in plaats van de standaard straatklinkers of betontegels. Hierdoor krijgt onkruid veel minder kans in vergelijking met betonstenen of tegels. Betonplaten zijn onderhoudsvriendelijker omdat de betonplaten niet poreus zijn zoals betonstenen. Betonstenen hebben een poreuze open structuur dat vocht vasthoud zodat mos en onkruid makkelijk kunnen groeien.

Betonelementen speciaal ontwikkeld voor sportpark verharding

SIMNOP® Sport betonplaten zorgen voor een veilig gevoel, de anti slip werking van het noppenprofiel zijn mede daardoor ideaal voor sportparken. SIMbeton kan ook zorgen voor een goede afwatering door middel van betonputten en betongoten, voor baanafwatering zijn speciale molgoten ontworpen. Voor een optimale afwerking van het sportveld te realiseren heeft SIMbeton tot slot de hoekoplossing ontwikkeld. (Breedte naar wens aan te passen naar 2 meter of meer).

Lees meer
Betonelementen speciaal ontwikkeld voor sportpark verharding SIMBeton

Gerealiseerde projecten met Sportpark verharding met SIMnop Sport betonplaten

Hieronder is een kaart te zien met daarop alle locaties van de door onze gerealiseerde projecten.

Afbeeldingen Sportparken met SIMnop betonplaten


Wilt u meer informatie ontvangen?

Neemt u contact op met onze vakmensen voor vrijblijvend advies op maat. Informeert u gerust naar de mogelijkheden van onze keerwanden. Stuur een mail, of vul onderstaande contactformulier in:

Uw naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Postcode
Plaats
Straatnaam
Opmerkingen

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Contactgegevens

Industrieweg 1
7475 NH Markelo
+31 547 352 190
Nederland