X
CO2 reductie SIMbeton Infographic

CO2 reductie

Met een vracht per schip verminderen wij met 48 vrachtwagenritten per week. Wat gelijk staat aan 6.604,96 KG C02 uitstoot!

Wilt u meer weten over hoe wij omgaan met CO2 reductie? Bel of mail ons gerust!

Download de infographic

Goede toegankelijkheid

SIMbeton oplossingen

Camping paden verharding

Een goede toegankelijkheid is van groot belang op een camping. Naast de auto’s, caravans en campers moeten ook de gasten zich makkelijk kunnen verplaatsen, zo ook mindervalide. Goede camping paden verharding is daarom erg belangrijk voor elke recreatieplek.

Mogelijkheden Camping paden verharding aanleg

Voor deze verharding zijn er verschillende mogelijkheden. Bijvoorbeeld de SIMgras®. betonplaten voor het verkeer op de camping. Zo heeft u geen last meer van modderige paden maar wordt ook de groene omgeving niet gestoord. Voor een veilig gevoel zijn onze SIMnop®. anti slip betonplaten ook uitstekend te gebruiken in plaats van standaard betonplaten. De noppen geven een safe- gevoel bij het berijden en het belopen van de Simnop®. De paden zijn niet zo glad als gewone betonplaten, waardoor ook mindervalide gasten op de camping zich met een veilig gevoel kunnen verplaatsen.

Mogelijkheden Camping paden verharding aanleg SIMBeton
Standplaatsen op uw camping SIMBeton

Standplaatsen op uw camping

De grasplaten worden tevens door campings gebruikt voor de standplaatsen. De SIMgras® grasplaten behouden de groene omgeving kan en zware belastingen van bijvoorbeeld campers perfect dragen. Geen weggezakte caravans of campers meer én tevreden gasten. Daar draait het natuurlijk uiteindelijk om!

Wilt u meer informatie ontvangen?

Neemt u contact op met onze vakmensen voor vrijblijvend advies op maat. Informeert u gerust naar de mogelijkheden van onze keerwanden. Stuur een mail, of vul onderstaande contactformulier in:

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Contactgegevens

Industrieweg 1
7475 NH Markelo
+31 547 352 190
Nederland