Sectoren

SIMbeton oplossingen

SIMBETON Sectoren

SIMbeton heeft oplossingen voor verschillende sectoren. Door de veelzijdigheid van onze betonproducten kunnen wij voor zowel de infra, agrarisch, sport en recreatie als particulieren sector producten leveren die aansluiten op uw wensen. Klik op de afbeeldingen hieronder om naar de betreffende sector te gaan.

Infra

Met onze betonplaten, keerwanden, sleufsilowanden en overige producten kunnen wij oplossingen bieden voor vele projecten. Of het nu gaat over de fundering van een geluidsscherm of het aanleggen van keerwanden voor de beschoeiing aan de waterkant. SIMbeton kan van betekenis zijn voor elk project.

Lees meer
Referenties
Infra SIMBeton
Agrarisch SIMBeton

Agrarisch

Denk aan het aanleggen van een kavelpad of een sleufsilo voor het voer, mest, mais of gras. Voor de sleufsilo’s heeft SIMbeton speciale afvoersystemen voor de vrijgekomen perssappen. De producten van SIMbeton zijn voor de gehele agrarische sector inzetbaar. Denk bijvoorbeeld aan een mestopslag of speciale SIMgras betonplaten voor paddocks.

Lees meer
Referenties

Sport & Recreatie

De sport en recreatie sector is bij SIMbeton aan het goede adres voor beton oplossingen. De antislip SIMnop betonplaten zijn bijvoorbeeld een goed alternatief voor standaard straatklinkers bij sportparken. De SIMgras betonplaten zijn ideaal voor de verharding bij camping paden. De gekleurde betonplaten zijn bijvoorbeeld een mooi alternatief voor de houten steigers.

Lees meer
Referenties
Sport & Recreatie SIMBeton
Particulier SIMBeton

Particulier

Er kan veel meer gedaan worden met betonproducten dan de meeste mensen zich voor mogelijk houden. Onze betonplaten zijn bijvoorbeeld goed toepasbaar voor tuinpaden en terrassen. Onze keerwanden met een uitgewassen grindstructuur zijn uitermate goed geschikt om hoogte verschillen op te vangen en uw tuin een moderne uitstraling te geven.

Lees meer
Referenties

Wilt u meer informatie ontvangen?

Neemt u contact op met onze vakmensen voor vrijblijvend advies op maat. Informeert u gerust naar de mogelijkheden van onze keerwanden. Stuur een mail, of vul onderstaande contactformulier in:

Uw naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Postcode
Plaats
Straatnaam
Opmerkingen

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Contactgegevens

Industrieweg 1
7475 NH Markelo
+31 547 352 190
Nederland