SIMbeton heeft voor 500 m2 aan betonplaten geleverd voor de verharding een gloednieuwe parkeerplaats. Wegens ruimte gebrek bij een kantoorpand werd ervoor gekozen om de tuin leeg te halen en er een parkeerplaats van te maken. Naast dat het personeel de auto nu gemakkelijker kwijt kan zal de parkeerplaats ook gaan dienen als opslag.
De SIMvlak betonplaten waarvoor is gekozen zijn goed geschikt voor industriële projecten. Deze betonplaten zijn namelijk ideaal in gebruik door de spiegelgladde betonstructuur en gemakkelijk schoon te houden.

De opdrachtgever voor dit project was A. Kolkena Grond & Straatwerk. Deze grondwerker heeft de parkeerplaats zelf geplaatst. Met behulp van een kraan en daarop aangesloten vacuumnap werden de betonplaten zeer nauwkeurig gelegd.

Parkeerplaats met molgoten

Natuurlijk is er ook rekening gehouden met de afwatering van de parkeerplaats. Overtollig water kan zorgen voor verschuivingen van de betonplaten. Daarom zijn er aan de zijkanten van de parkeerplaats molgoten geplaatst met een bijpassende betonput.

Het uiteindelijke resultaat mocht er wezen: