X
CO2 reductie SIMbeton Infographic

CO2 reductie

Met een vracht per schip verminderen wij met 48 vrachtwagenritten per week. Wat gelijk staat aan 6.604,96 KG C02 uitstoot!

Wilt u meer weten over hoe wij omgaan met CO2 reductie? Bel of mail ons gerust!

Download de infographic

Betonnen oprit

SIMbeton oplossingen

De betonnen oprit van deze tijd.

De gedachten dat betonelementen alleen voor industriële of agrarische projecten wordt gebruikt is niet meer van de deze tijd. Tegenwoordig zijn er een tal van mogelijkheden om betonproducten te gebruiken voor particuliere projecten. Bent u toe aan iets anders, iets nieuws en onderhoudsvrij? Dan is een betonnen oprit iets voor u!

Bekijk de verschillende type betonplaten voor uw oprit.

Noppenprofiel betonplaten
Vlakke betonplaten
Gekleurde betonplaten

Zonder hijshaken

Simbeton heeft speciale ZH (zonder hijshaken) betonplaten ontwikkeld voor sportparken en de particuliere sector. 

Betonplaten zonder hijshaken geven een mooiere uitstraling daarnaast zijn de betonplaten extra afgevlakt aan de onderzijde, waarmee ze nog strakker te leggen zijn. Deze types betonplaten worden veelal ingezet bij sport verharding, tuinverharding, opritten en terrassen.

De betonplaten zijn leverbaar in de volgende afmetingen: 

 

Lees meer...

Onderhoudsvrij

Veel klachten bestaan uit bestrating dat verzakt, of stenen die scheef liggen en hobbelig zijn. Met een betonnen oprit heeft u hier geen last meer van! Er ontstaan geen rijsporen of kuilen van van wielen. Naast dat betonplaten onderhoudsvrij zijn, geven ze ook een moderne en eigentijdse uitstraling. Veel huishouders en bedrijven beginnen juist nu met het aanleggen van betonplaten op hun oprit, start nu en wees de eerste in uw buurt met een modern uitstralende oprit, terras of tuinpad.

Referenties
Onderhoudsvrij SIMBeton
Moderne uitstraling SIMBeton

Moderne uitstraling

Naast dat onze betonplaten onderhoudsvrij zijn, kan uw tuinpad, oprit of terras in diverse kleuren en uitvoeringen worden gefabriceerd. Met onze gekleurde betonplaten zorgt u ervoor dat uw oprit een eigentijdse uitstraling heeft, het enige vaste gegeven is de betonplaat zelf, de kleur bepaalt u! De mogelijkheden in de kleurstelling is namelijk bijna onbeperkt. U kunt kiezen uit diverse kleuren en uitvoeringen wat het beste bij de uitstraling van uw woning past. De betonplaten zijn gecertificeerd met C55/67 XA3 betonkwaliteit waardoor u er zeker van kunt zijn dat uw betonnen oprit een lange levensduur heeft.

Betonnen oprit met eigentijdse kleuren

In deze tijd zijn gekleurde betonplaten erg populair voor opritten en tuinen, zoals de antracietkleurige betonplaten zwart, grijs en antraciet. Deze kleuren zijn erg populair door de moderne uitstraling die deze kleuren geven. Naast betonplaten in antraciet kan er ook worden gecombineerd met molgoten en keerwanden in dezelfde kleur. Door deze optie vormt uw oprit één modern geheel!

Voordelen van een oprit van beton

  • Beton is gemakkelijk schoon te houden met alleen al een bezem en een tuinslang.
  • Geen last van onkruid.
  • Een betonnen oprit is uitermate sterk en erg duurzaam

Wilt u meer informatie ontvangen?

Neemt u contact op met onze vakmensen voor vrijblijvend advies op maat. Informeert u gerust naar de mogelijkheden van onze keerwanden. Stuur een mail, of vul onderstaande contactformulier in:

Uw naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Postcode
Plaats
Straatnaam
OpmerkingenContactgegevens

Industrieweg 1
7475 NH Markelo
+31 547 352 190
Nederland