X
CO2 reductie SIMbeton Infographic

CO2 reductie

Met een vracht per schip verminderen wij met 48 vrachtwagenritten per week. Wat gelijk staat aan 6.604,96 KG C02 uitstoot!

Wilt u meer weten over hoe wij omgaan met CO2 reductie? Bel of mail ons gerust!

Download de infographic

Keerwanden antraciet

Bent u op zoek naar een exclusievere keerwand? In de kleur zwart / antraciet? Dan zijn de L-Silex keerwanden antraciet precies wat u zoekt. De rugzijden van deze keerwanden (zwart / antraciet) zijn sierlijk afgewerkt met een uitgewassen grindstructuur. Met dit materiaal krijgt men een oogstrelend effect, naast de kleur zwart / antraciet is ook een bruine tint mogelijk. De keerwanden hebben een hoogte van 50 cm tot 700 cm. De werkende lengte is tussen 50 cm en 400 cm. De binnenkant is voorzien van transport- en montageanker.


Maximale belasting met variabele belasting tot bovenzijde keerwand van 1000 kg/m2, vergelijkbaar met 3,5 ton aslast of aanvulling met grond onder een maximum taludhelling van 35°en een soortelijke massa van 1800 kg/m3 (zie brochure).

Kenmerken keerwanden antraciet:

Betonsterkteklasse: C 55/67
Milieuklasse: XA3
Staalkwaliteit: FeB 500

De LX / LXX SILEX elementen worden aangepast voor verkeersklasse 60. LX elementen kunnen op maat worden gemaakt tussen 50 en 190 cm breedte. LXX elementen kunnen op maat worden gemaakt tussen 205 en 390 cm.

Gerealiseerde projecten

Wilt u meer informatie ontvangen?

Neemt u contact op met onze vakmensen voor vrijblijvend advies op maat. Informeert u gerust naar de mogelijkheden van de zwarte / antraciete keerwanden. Stuur een mail, of vul onderstaande contactformulier in:

Naam (verplicht)

E-mail adres (verplicht)

Telefoonnummer

Postcode (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Bericht (verplicht

Vul de onderstaande beveiligingscode in:
To use CAPTCHA, you need Really Simple CAPTCHA plugin installed.

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden