SIMvlak® Rand betonplaat met roostergoot

Opgeleverd bij de Hoornse Voetbalvereniging “Hollandia”

Voetbalvereniging Hollandia in Hoorn voorzien van SIMvlak® Rand betonplaten met roostergoot

Afgelopen week (september 2020) hebben wij onze SIMvlak® rand betonplaten met roostergoot geleverd in Hoorn. Naast dat de betonplaten dienen als verharding rondom het veld van het sportpark, hebben ze ook een opstaande rand wat zijn omgeving beschermd.

 

Het opvangen van infill

De SIMvlak® rand betonplaat helpt bij het opvangen van het infill afkomstig van het kunstgrasveld.

Door middel van de opstaande rand die wij rondom het hele veld kunnen aanleggen met zowel een inwendige als uitwendige hoek, is het mogelijk om het infill dat zich normaal gesproken ophoopt in de natuur, op te vangen en drastisch te verminderen.

Het afvoeren van infill, hemelwater en vrijkomende slijtage.

Door het  toegevoegde roostergoot ontstaat er niet alleen een kerende werking, maar wordt de infill ook opgevangen. Naast de infill wordt de vrijkomende slijtage van de kunstgrasvelden ook in de goot opgevangen. De SIMvlak® Rand betonplaten met roostergoot zijn voorzien van een afvoer, waardoor het hemelwater, infill en slijtage gecontroleerd kan worden afgevoerd naar bijvoorbeeld een slibvangput met sok.

 

 

 

Meer informatie


 

Bekijk de video

De SIMrand betonplaten met roostergoot zijn voor dit sportpark in gebruik genomen. Bekijk hiernaast de video, laat u inspireren.

Stap 1

Infill binnen het veld houden

Stap 2

Infill opvangen

Stap 3

Infill afvoeren

Stap 4

Slibvangput regelmatig legen