Moderne industriële betonplaten als oprit en looppad

Onze SIMvlak betonplaten worden op diverse creatieve manieren ingezet

Moderne betonplaten in de omgeving van Rotterdam

Rond maart 2019 hebben wij diverse SIMvlak ZH betonplaten geleverd in de omgeving van Rotterdam. De betonplaten zijn gebruikt voor de oprit en een looppad langs het zeer moderne huis naar de tuin.

 

Doordat de betonplaten zijn gecombineerd met rijen gras (naden van +/- 10cm) is er een groene en moderne industriële oplossing gecreëerd. Naast de moderne oprit is er ook gekozen voor een looppad langs en achter het huis in de moderne tuin. Veel huishouders beginnen op dit moment met het aanleggen van betonplaten op hun oprit, start nu en wees de eerste in uw buurt met een moderne uistralende oprit, terras of tuinpad.

 

Onze betonplaten zijn onderhoudsvrij

Naast dat onze betonplaten een moderne en industriele uitstraling hebben, zijn ze ook nog eens erg onderhoudsvriendelijk. Veel klachten bestaan uit het verzakken van bestrating of stenen die scheef liggen en hobbelig zijn.  Met een betonnen oprit heeft u hier geen last meer van! Daarnaast met onze betonplaten ontstaan er geen rijsporen of kuilen van wielen. Beton is gemakkelijk schoon te houden met alleen al een bezem en een tuinslang.

Bekijk de video

De oprit is op een creatieve manier verhard.
Bekijk hiernaast de video van deze oprit, laat u inspireren.