Verschillende afmetingen SIMvlak ZH® betonplaten uitgevoerd in het licht antraciet

SIMgras® platen gebruikt voor het landelijke karakter

Betonverharding in landelijke omgeving

 

Moderne woning met landelijke ligging

In het prachtige Schalkwijk heeft SIMbeton verschillende prefab betonelementen mogen leveren. Rondom deze moderne woning zijn verschillende betonplaten geleverd die in het licht antraciet zijn uitgevoerd. Daarnaast zijn er verschillende afmetingen toegepast voor het terras wat een geweldig eindresultaat heeft opgeleverd in combinatie met de landelijke ligging.

 

Waterdoorlatende grasplaten

Naast het terras en de ingang, waar de SIMvlak ZH® platen zijn gebruikt, zijn er ook waterdoorlatende grasplaten gebruikt. Deze betonelementen zijn toegepast ter verharding van de parkeerplaats. Het voordeel van het toepassen van deze elementen is dat deze grasplaten constructief veel sterker zijn dan ‘gewone’ klinkers of grastegels. Ook zullen deze elementen niet verzakken zoals wat er bij alternatieve verharding vaak voorkomt.

 

Met het gebruik van de prefab betonelementen van SIMbeton heeft deze familie een duurzame, maar ook moderne oplossing toegepast.

 

Bent u nou ook onder de indruk van dit eind resultaat en wilt u weten wat deze betonplaten kosten om aan huis geleverd te krijgen? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan voor uw duurzame maar ook moderne verharding!

Laat u inspireren!

Bekijk de volgende video en laat u inspireren hoe u de betonplaten kan toepassen rondom uw eigen woning!

Moderne verharding