Erfverharding

SIMbeton oplossingen

SIMbeton erfverharding met betonplaten

Betonplaten worden steeds vaker gebruikt voor erfverharding of terreinverharding. Niet alleen door de kwaliteit maar ook door de diverse mogelijkheden. Denk aan antislip platen of betonplaten met natuursteen.

Waar moet u op letten?

Er komt heel wat kijken bij erfverharding.
Niet alleen de kwaliteit van de betonplaten zijn van groot belang maar ook de ondergrond! Een instabiele ondergrond kan leiden tot verzakkende betonplaten en scheuren. Voor het type betonplaten is het belangrijk om te bepalen wat de belasting zal zijn. Rijden er alleen personenauto’s over het terrein? Of vrachtwagens met zware opleggers? Aan de hand hiervan kunnen wij u adviseren over het juiste type betonplaat voor uw erfverharding.

Waar moet u op letten? SIMBeton
Welke betonplaat is de beste keuze? SIMBeton

Welke betonplaat is de beste keuze?

Wat voor u de beste betonplaat is hangt van veel factoren af. De maat, dikte, wapening etc zijn daarom niet zo te bepalen. Onze professionals geven u graag advies.

Bij erfverharding komt ook een goede afwatering kijken. Wij produceren diverse soorten betongoten en putten voor de juiste afwatering voor uw terrein.

Wilt u meer informatie ontvangen?

Neemt u contact op met onze vakmensen voor vrijblijvend advies op maat. Informeert u gerust naar de mogelijkheden van onze keerwanden. Stuur een mail, of vul onderstaande contactformulier in:

Uw naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Postcode
Plaats
Straatnaam
Opmerkingen

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Contactgegevens

Industrieweg 1
7475 NH Markelo
+31 547 352 190
Nederland