SIMgras® groenspoorplaten

als kavelpad, sport en recreatie verharding

Groenspoorplaten

SIMbeton produceert groenspoorplaten: SIMgras® grasbetonplaten. Deze grasbetonplaten zijn gunstig bij landschappelijke inpassing bijvoorbeeld als kavelpaden, campings, sport en recreatie verharding.

SIMgras® groenspoorplaten als kavelpad, sport en recreatie verharding

SIMbeton produceert groenspoorplaten: SIMgras® grasbetonplaten. Deze grasbetonplaten zijn gunstig bij landschappelijke inpassing bijvoorbeeld als kavelpaden, campings, sport en recreatie verharding. Bestemmingsplan Buitengebied staat vaak aangegeven bij aanleg vergunningsplichtig te zijn. Hiervoor dient te worden aangetoond dat door het uitvoeren van de werkzaamheden de natuurlijke, landschappelijke en/of cultuurhistorische waarden van deze gronden niet onevenredig worden aangetast. Een rapport kan noodzakelijk zijn om een weloverwogen besluit te kunnen nemen voor de vergunning. SIMbeton kan u hierin eventueel adviseren.

SIMgras® groenspoorplaten als kavelpad, sport en recreatie verharding SIMBeton
Groenspoorplaten geproduceerd van constructief gewapend beton. SIMBeton

Groenspoorplaten geproduceerd van constructief gewapend beton.

De groenspoorplaten: SIMgras® grasbetonplaten geven kavelpaden, bedrijfserven, campings en jachthavens een eigentijdse uitstraling met de grootformaat grasbetonplaten. Deze heeft een afmeting van 200x100cm, en wordt geproduceerd van constructief gewapend beton. Eventueel ook leverbaar in gekleurde uitvoering. Deze geheel nieuw type verhardingsplaat, dat door zijn open constructie één geheel vormt met de groene omgeving, is ideaal in gebruik samen met SIMnop of SIMvlak betonplaten. Een ander voordeel van de open constructie van deze grasbetonplaten is dat plassen water en modderige paden worden voorkomen. De paden zijn altijd perfect te berijden en belopen. Door deze eigenschap kiezen ook steeds meer paardenhouders voor Simgras grasplaten om modder in paddocks en bij de ingang van de weilanden te voorkomen.

Wilt u meer informatie ontvangen?

Neem gerust contact op met onze vakmensen voor vrijblijvend advies op maat of vraag naar de mogelijkheden met onze producten. Stuur een mail, of vul onderstaande contactformulier in:

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Contactgegevens

Industrieweg 1
7475 NH Markelo
+31 547 352 190
Nederland