X
CO2 reductie SIMbeton Infographic

CO2 reductie

Met een vracht per schip verminderen wij met 48 vrachtwagenritten per week. Wat gelijk staat aan 6.604,96 KG C02 uitstoot!

Wilt u meer weten over hoe wij omgaan met CO2 reductie? Bel of mail ons gerust!

Download de infographic

SIMnop® Antislip betonplaten oud

De SIMnop® Antislip betonplaten zijn een verbeterd alternatief voor de gebezemde en opgeruwde betonplaten. In het verleden produceerde Simbeton nog gebezemde/opgeruwde betonplaten. In de praktijk bleek echter dat de deze betonplaten hun antislip werking verloren door het aanhechten van vuil en groene aanslag. Daarnaast versleet de ruwe bovenlaag van de betonplaat waardoor er bij nat weer een spekgladde betonplaat ontstond zonder enige antislip werking.

Bij het ontwikkelen van de SIMnop® betonplaat waren de twee uitgangspunten het voorkomen van het aanhechten van vuil en groene aanslag en een duurzame antislip werking die intact blijft door de jaren heen. Hieruit is de SIMnop betonplaat voortgekomen met een 2 millimeter noppenprofiel verdeeld over de gehele betonplaat. Doordat de toplaag net zoals onze andere betonplaten malglad is ontstaat er een poreus vrije toplaag die aanhechting van vuil tot het minimum beperkt. Het noppenprofiel zorgt voor een antislip werking en geeft een safe-gevoel bij het belopen van de betonplaten door zowel mensen als dieren. Een bijkomend voordeel van de ronde noppen is dat hierachter geen vuil kan blijven zitten, in tegenstelling tot een traanplaat, ruit motief of RAS structuur.

Wanneer u voor onze SIMnop® Antislip betonplaat kiest, kiest u voor een betonplaat met een duurzame antislip werking waar zowel mens als dier prettig op loopt. De SIMnop® betonplaat wordt dan ook veelvuldig toegepast als erfverharding, kavelpad, sportparkverharding en looppad in de openbare ruimte.

Productkenmerken SIMnop betonplaten

NummerOmschrijvingEigenschappen
Afwerking
1.Afwerking bovenlaagMalglad + noppenprofiel
2.Randafwerking lange zijdeRond, 1cm.
3.Randafwerking korte zijdeVellingkant, 1cm.
Product details
4.AfstandhouderBeton, 2mm
5.Maattolerantie lengte en breedte+/- 2mm
6.Maattolerantie dikte-1/+2 mm
Leg voorschriften
7.HijsvoorzieningVacuum
Constructieve details
8.WapeningE5, D5, D6, D8
9.AslastTot 15 ton
Wilt u de informatie overzichtelijk gebundeld? Download dan de brochure.

Afmetingen SIMnop® antislip betonplaten

TypeLengte (cm)Breedte (cm)Hoogte (cm)Gewicht (kg)Volle vracht NederlandVolle vracht België
SIMnop®2001001257456 stuks44 stuks
SIMnop®2001001047868 stuks52 stuks
SIMnop®2005012286114 stuks88 stuks
SIMnop®1501001243075 stuks58 stuks
SIMnop®10010012287114 stuks88 stuks
SIMnop®1005012143228 stuks176 stuks

Laat u inspireren

Onderstaande referenties geven een goed beeld van het uiteindelijke resultaat

SIMgras en SIMnop betonplaten


Simbeton heeft SIMgras en SIMnop betonplaten geleverd aan DILIEN METAALWERKEN ter uitbreiding parkeerplaats ca. 2200 m2 Delhaize Schelle, België. Lees verder

SIMnop betonplaten | Sportpark Zielhorst


Voor sportpark Zielhorst hebben wij SIMnop betonplaten geleverd. Veel sportparken kiezen voor de SIMnop® Sport betonplaten in plaats van de standaard straatklinkers of betontegels. Lees verder

Kavelpad - Pluimveebedrijf Hof te Dorth


SIMbeton heeft bij Pluimveebedrijf Hof te Dorth in Holten een kavelpad van 500 meter aangelegd met SIMnop betonplaten. Lees verder

Wilt u meer informatie ontvangen?

Neemt u contact op met onze vakmensen voor vrijblijvend advies op maat. Informeert u gerust naar de mogelijkheden van onze keerwanden. Stuur een mail, of vul onderstaande contactformulier in:

Uw naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Postcode
Plaats
Straatnaam
OpmerkingenContactgegevens

Industrieweg 1
7475 NH Markelo
Nederland