Betonplaten 300×100

Bent u op zoek naar betonplaten 300×100 centimeter? Dan bent u hier aan het juiste adres. De betonplaten 300×100 centimeter worden veel gebruikt voor het aanleggen van erf- of terreinverhardingen. Wij merken dat veel betonplaten 300×100 centimeter worden gebruikt voor industriële of agrarische doeleinden. Een aantal voorbeelden zijn: toegangswegen, overdekte terreinen, opslagplaatsen, parkeerplaatsen en kavelpaden. Bij tuincentra wordt ook veel gebruik gemaakt van betonplaten 300×100 centimeter. Neem een kijkje tussen het assortiment en ontdek u benodigde betonplaten.

Passend voor zware industrie

Bij de zware industrie zijn praktische eisen van belang. De verharding moet duurzaam zijn en daarnaast ook bestand tegen een zwaar gewicht transport. De betonplaten 300×100 centimeter zijn op 14 centimeter dikte te produceren. Op deze dikte kunnen wij de maximale aslast die wij kunnen garanderen van 20 ton. Dit wordt veel gebruikt bij kavelpaden, erfverhardingen en infrastructurele toepassen. Wij voldoen aan de specifieke eisen van onze klanten.

 

Ook voor agrarische sector

Wij hebben door de jaren heen ontdekt dat er steeds meer behoefte is aan functionele verharding bij agrarische bedrijven omtrent de land- en tuinbouw. De agrarische sector is in de afgelopen jaren enorm gegroeid. De landbouwvoertuigen worden steeds groter en zwaarder en het gebruik van het aantal landbouwmachines neemt ook toe. De toegangswegen naar de land- en tuinbouw wordt om deze manier ook zwaar belast. SIMbeton produceert hoogwaardig betonplaten, zodat de eventuele gevaren voorkomen kunnen worden.

 

Betonplaten plaatsen

De aankoop van betonplaten 300×100 centimeter is een eenvoudige stap, het vervolgens verwerken van deze betonplaten is een grotere uitdaging. Ongeacht de plek waar de betonplaten geplaatst zullen worden; het plaatsen is en blijft vakwerk. Het plaatsen van betonplaten 300×100 centimeter kunt u laten uitvoeren door erkende hoveniers, stratenmakers en grondwerkers bij u in de buurt. SIMbeton heeft een groot netwerk met betrouwbare partners waar we u naar kunnen doorverwijzen. Mocht u het zelf gaan plaatsen dan dient u vooraf rekening te houden met een aantal voorbereidingen. Zo adviseren wij vooraf een puinverharding toe te passen van ongeveer 30 centimeter met daarbovenop een zandbed van minimaal 5 centimeter. Op deze manier voorkomt u eventuele verzakkingen en scheuren. Laat u vooraf goed informeren door de deskundigen, zodat onze specialisten direct aan de slag kunnen met het plaatsen van de betonplaten. Het beste is door het te laten doen door professionals.

 

Technische specificaties

Met het blote oog kunt u enkel de buitenkant van de betonplaten 300×100 centimeter waarnemen. De kwaliteit wordt pas zichtbaar aan de binnenkant van de betonplaten. De juiste combinatie tussen beton en wapening zorgt voor een sterke technische kwaliteit van de betonplaten en de bijbehorende aslasten. Elke betonplaat bij SIMbeton heeft een betonkwaliteit van C55/C67 met de bijbehorende milieuklasse van XA3. Deze specificaties geven aan dat de betonplaten zijn gemaakt van hoge kwaliteit en een lange levensduur hebben. De kwaliteit van de betonplaten ontdekt u zelf naarmate u het gaat gebruiken in de praktijk.

 

Betonplaten bij SIMbeton

Naast de verkoop van betonplaten 300×100 centimeter heeft SIMbeton nog een aantal voordelen in huis. Allereerst zijn al onze producten afkomstig uit onze eigen fabriek. Wij leveren hoge kwaliteit en de prijzen zijn marktconform. Bent u benieuwd hoeveel de betonplaten kosten voor uw project? Vraag uw offerte aan en u zult binnen 24 uur voorzien zijn van een offerte op maat. Heeft u nog vragen? Onze specialisten helpen u graag. Onze telefoonlijn, chat en mail is dagelijks bereikbaar tussen 8:00 en 17:00 uur.