Betonplaten

De klassieke stelconplaten met een stalenhoekrand zijn razend populair; er is veel vraag naar. SIMbeton heeft ervoor gekozen om een alternatief op de markt te brengen: de 200x200x14 centimeter betonplaat zonder hijsvoorziening. Deze plaat wordt onder andere gebruikt als verharding voor het transportverkeer en wordt ook toegepast voor particulier gebruik als designverharding. Bent u benieuwd naar ons aanbod betonplaten? Neem dan een kijkje op de website en ontdek uw benodigde betonplaten.

Aslasten

Bij alle betonelementen van SIMbeton wordt er gestort met hoge betonkwaliteit (C55/67). Hier wordt vervolgens wapening in toegepast, waardoor de betonplaten 200x200x14 centimeter verkrijgbaar zijn in verschillende aslasten. De aslasten variëren tussen de 9 en 20 ton. Een transportwapening is de minimale wapening die wordt toegepast tijdens het productieproces. Met een transportwapening heeft de 200x200x14 centimeter een aslast van 9 ton. Daarnaast is het mogelijk om constructieve korfwapening toe te passen van dubbel rond 6 millimeter en dubbel rond 8 millimeter. Deze betonplaten 200x200x14 centimeter hebben dan een aslast van 15 ton en 20 ton. De betonplaten zijn ook in een dikte van 16 centimeter verkrijgbaar. Dit is wanneer u een verharding nodig heeft voor extreem zwaar transportverkeer of als u de stempelplaat wilt gaan gebruiken. De aslasten kunnen in dit geval oplopen tot wel 24 ton.

 

Designverharding

Naast dat de betonplaten 200x200x14 gebruikt worden voor (zwaar)verkeer, kunnen daarnaast de betonplaten 200x200x14 centimeter ook gebruikt wordt voor designverharding. De platen zijn malglad uitgevoerd en zijn niet voorzien van hijsvoorzieningen in de platen. De betonplaten 200x200x14 centimeter zijn daarom zeer geschikt voor het verharden van uw oprit of terras. Vindt u het uiterlijk van betongrijs te industrieel en past het niet goed bij uw woning? Geen enkel probleem! De betonplaten 200x200x14 zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. Bekijk de mogelijkheden online en ontdek welke betonplaat kleur matcht bij uw woning.

 

Welke afmetingen betonplaat?

De verschillende afmetingen betonplaten worden gebruikt voor verschillende doeleinden. De juiste afmeting in combinatie met een strakke ondergrond voorzien uw terrein van een strakke verharding. Wij adviseren u graag over uw betonplaten. Aan de hand van uw wensen, belasting en de gesteldheid van de grond, bieden wij de juiste oplossing. De betonplaten 200x200x14 centimeter voldoen bijvoorbeeld aan de eisen voor strakke betonplaat verharding op uw bedrijfslocatie.

 

Betonplaten bij SIMbeton

Alle producten van SIMbeton zijn afkomstig uit onze eigen fabriek. Wij leveren hoge kwaliteit en marktconforme prijzen. Bent u benieuwd naar de betonplaten 200x200x14 prijs? Binnen 24 uur ontvangt u een op maat gemaakte offerte. Door de gemaakte offerte staan de prijzen vast en komt u niet voor onverwachte hoge bedragen te staan. Heeft u vragen? Bel, mail of chat ons. Al onze medewerkers  staan u graag te woord.

Terreinverharding met de 2x2 betonplaten van SIMbeton

Terreinverharding industrie