De 2×2 SIMvlak ZH betonplaten van SIMbeton

Verkrijgbaar in hoge aslasten en verschillende kleuren!

Alternatief op de standaard stelconplaten met stalen hoekrand

Vanwege de grote vraag naar de klassieke stelconplaten met stalenhoekrand heeft SIMbeton een alternatieve plaat op de markt gebracht. De 200x200x14 betonplaat zonder hijsvoorziening. Deze plaat kan gebruikt worden als verharding waar zwaar transportverkeer gebruik van gaat maken maar kan ook worden toegepast voor particuliergebruik als designverharding.

 

Hoge aslasten & hoge betonkwaliteit

Doordat SIMbeton alle betonelementen met een hoge betonkwaliteit (C55/67) storten en hierin wapening wordt toegepast, zijn de 200x200x14 betonplaten te verkrijgen in verschillende aslasten. Dit varieert van 9 ton aslasten (transport wapening) tot wel 20 ton (constructieve wapening).

Verder zijn de betonplaten ook in 16cm dikte te verkrijgen wanneer u een verharding nodig heeft dat wordt belast met extreem zwaar transportverkeer of als stempelplaat wilt gebruiken. Hiermee haalt u aslasten tot wel 24 ton.

 

Designverharding

Naast dat de 200×200 betonplaten gebruikt kunnen worden voor (zwaar)verkeer, kunnen de platen ook worden gebruikt als designverharding. De platen zijn malglad uitgevoerd en er zitten geen hijsvoorzieningen in de platen, hierdoor zijn de 200×200 betonplaten uitermate geschikt voor het verharden van uw oprit, tuin of terras!

Betongrijs te industrieel? De 200×200 betonplaten zijn in meerdere kleuren beschikbaar, bekijk wat de mogelijkheden zijn!

Terreinverharding met de 2x2 betonplaten van SIMbeton

Terreinverharding industrie