Betonplaten 200×200

SIMbeton heeft een oplossing voor al uw uitdagingen wat betreft verharding met de betonplaten 200×200. Met onze betonplaten kunt u uw terrein, erf of oprit verharden en toegangswegen, kavelpaden of parkeerplaatsen aanleggen. We hebben de geschikte betonoplossing voor uw situatie, of het nu gaat om terreinverharding voor zware industrie of het moderniseren van uw tuin met onze hoogwaardige kwaliteit betonplaten 200×200.

Waarom betonplaten van SIMbeton?

De betonplaten 200×200 van SIMbeton worden geproduceerd in onze eigen betonfabriek. We voeren strenge kwaliteitscontroles uit: de betonplaten worden zowel intern als extern gecontroleerd, om zo de kwaliteit van onze betonproducten te kunnen behouden. Onze betonplaten 200×200 zijn daarom ook van dezelfde hoge kwaliteit als al ons andere beton. We hebben een betonkwaliteit C55/67 voor meer dan vijfhonderd producten die we in ons assortiment hebben opgenomen. In combinatie met de juiste wapening zijn onze betonplaten bestand tegen maar liefst [RO4] 24 ton aslast. Dit maakt onze betonplaten uitstekend geschikt voor verharding van het erf voor zwaar transportverkeer.

 

Betonplaten 200×200 in de zware industrie

Voor de infrastructuur en zware industrie zijn betonplaten 200×200 een goede oplossing voor situaties waar extra verharding van het terrein nodig is. In combinatie met de hoge kwaliteit van ons beton en de juiste wapening worden onze betonplaten veelzijdig ingezet voor erfverharding en kavelpaden in de agrarische sector. Dit is omdat het gebruik van zware landbouwmachines toeneemt en de toegangswegen van een landbouwbedrijf dus ook steeds meer moeten kunnen weerstaan. De betonplaten van SIMbeton zijn dan ook geschikt voor intensief gebruik en gaan bovendien lang mee. Onze betonplaten hebben een levensduur van 50 jaar, waardoor u ze een lange tijd niet hoeft te vervangen. Hiermee kiest u dus ook automatisch voor duurzaamheid De betonplaten 200×200 kunnen ook hergebruikt of verplaatst worden, bijvoorbeeld bij herindeling van een landbouwbedrijf. De lange levensduur van ons beton maakt het ook geschikt voor het aanleggen van parkeerplaatsen en andere toepassingen in de infrastructuur.

 

Moderne verharding voor particulieren

De betonplaten 200×200 zijn niet alleen geschikt voor gebruik in de zware industrie en infrastructuur, maar ook voor particulier gebruik. Met betonplaten kunt u uw oprit een moderne uitstraling geven of een verharding aanbrengen rondom uw huis of tuin. De betonplaten van SIMbeton zijn ook onderhoudsvriendelijk, doordat ze een gladde structuur hebben. Door de malgladde structuur heeft u minder tot geen last van algen of mos, wat wel aan ander bestratingsmateriaal hecht. Onze betonplaten 200×200 zijn ook verkrijgbaar in een speciale uitvoering die geschikt is voor het gebruik van betonplaten voor een mooi tuinbeeld. De betonplaten zijn namelijk ook zonder hijsvoorziening te verkrijgen, waardoor het oppervlak egaal is. Samen met een vlakkere onderzijde zijn deze betonplaten strak te leggen en daardoor uitstekend geschikt voor particulier gebruik en verharding van sportparken.

 

Neem contact op voor advies

Naast verschillende afwerkingsmogelijkheden voor de betonplaten 200×200, kunt u deze ook combineren met onze andere producten. Bekijk de opties op onze website. Komt u er niet uit? Met onze 40 jaar aan ervaring in het produceren van prefab-betonproducten, kunnen we u voorzien van advies bij uw situatie. Samen kunnen we kijken naar de mogelijkheden die we u kunnen bieden. Neem voor advies of bij vragen gerust contact met ons op.