Betonplaten 100×100

In ons assortiment betonplaten vindt u onder meer betonplaten 100×100. Wij kunnen betonplaten leveren die tot wel 50 jaar meegaan. Dit is natuurlijk erg voordelig voor de zware industrie en infrastructuur, maar ook voor het gebruik van betonplaten rondom het huis en in de tuin. We leveren hoge kwaliteit betonplaten 100×100 aan zowel bedrijven als particulieren om zo hulp te bieden voor iedere situatie waar verharding van een oppervlak nodig is.

De hoge kwaliteit van SIMbeton

Doordat onze betonplaten 100×100 in onze eigen fabriek geproduceerd worden, kunt u bij ons altijd zeker zijn van de hoogste kwaliteit beton. Onze betonkwaliteit is standaard C55/67 en dit wordt gegarandeerd door interne en externe kwaliteitscontroles. Met onze 40 jaar ervaring als betonproducent kunt u vertrouwen op de kwaliteitsgarantie die we u bieden. De betonplaten 100×100 en onze andere betonproducten gaan wel zeker 50 jaar mee, waardoor u ze voor een lange tijd niet hoeft te vervangen. Het is ook mogelijk om de betonplaten op een later moment nog te verplaatsen of te hergebruiken.

 

Bewapening en zware industrie

Speciaal voor de zware industrie is de stevigheid en duurzaamheid van betonplaten van belang. Daarom is het goed om te weten dat onze betonplaten 100×100 een aslast kunnen verdragen tot 24 ton. Dit komt door zowel de kwaliteit van het beton als de constructieve korfwapening dat toegepast kan worden. Bij SIMbeton kunt u kiezen uit constructieve en transportwapening. Afhankelijk van uw situatie kunt u vervolgens een keuze maken voor de juiste betonplaten. Dit is vooral van belang wanneer u bijvoorbeeld betonplaten 100×100 wilt gaan gebruiken voor uw landbouwbedrijf. Door de toename van het gebruik van zware landbouwmachines in de agrarische sector, komt er meer last te liggen op de toegangswegen van landbouwbedrijven. Verzakking op deze belangrijke wegen kunt u voorkomen door specifiek voor de betonplaten van SIMbeton te kiezen.

 

Veelzijdig gebruik van de betonplaten 100×100

Bij SIMbeton leveren we ook betonplaten 100×100 voor andere doeleinden dan de zware industrie. Binnen de infrastructuur worden betonplaten gebruikt voor bijvoorbeeld toegangswegen en parkeerplaatsen. Verder bieden betonplaten ook een uitkomst voor tijdelijke omlegging van wegen of fietspaden. Hier houdt de veelzijdigheid niet mee op, want betonplaten kunnen ook gebruikt worden door particulieren. Onze betonplaten 100×100 worden steeds vaker gebruikt voor een oprit, tuin of terras van een bedrijf of particulier. Dit is omdat betonplaten onderhoudsvriendelijk zijn en een moderne uitstraling hebben. Vooral onze betonplaten zonder hijsvoorziening zijn populair doordat deze een strakke uitstraling bieden. Om deze reden worden de betonplaten ook vaak toegepast bij sportparken.

 

Aanpassingsmogelijkheden

Met de betonplaten van SIMbeton profiteert u ook van meerdere afwerkingsmogelijkheden en kleuropties. Zo kunt u kiezen voor betonplaten 100×100 met een antislip profiel, zodat het beton ook veilig is bij terreinen waar veiligheid centraal staat, bijvoorbeeld bij sportparken. Verder kunt u kiezen uit verschillende kleuren betonplaten om zo uw tuin of terras te personaliseren. Voor alle mogelijkheden kijkt u op de website. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.