X
CO2 reductie SIMbeton Infographic

CO2 reductie

Met een vracht per schip verminderen wij met 48 vrachtwagenritten per week. Wat gelijk staat aan 6.604,96 KG C02 uitstoot!

Wilt u meer weten over hoe wij omgaan met CO2 reductie? Bel of mail ons gerust!

Download de infographic

Prefab betonelementen

Een grijs simvlak betonplaat

Betonplaten

Diverse soorten, maten en kleuren

Van industrieplaten, agrarische betonplaten tot gekleurde antislip betonplaten. • Het grootste assortiment van heel Nederland!

Meer informatie
Keerwanden simbeton

Keerwanden

Hoge kwaliteit

Keerwanden van hoge kwaliteit. SIMbeton heeft L, T en U keerwanden in meerdere maten Moderne uitstraling ✓ Ruim assortiment ✓

Meer informatie
Sleufsilowanden voor agrarische doeleinden

Sleufsilowanden

Diverse soorten

Specialist in het maken van sleufsilowanden speciaal voor sleufsilo’s. De silowanden zijn er in diverse soorten en bevatten geen vulmiddelen in het beton.

Meer informatie
Roostergoten SIMbeton

Betongoten

Hoge kwaliteit gewapend beton

De betongoten van SIMbeton worden geproduceerd met hoge kwaliteit gewapend beton. Naast de klassieke molgoten zit er in ons assortiment ook de de verholengoten en roostergoten. De verholen- en roostergoten zijn zeer praktisch in te zetten wanneer er veelvuldig wegtransport over de goot plaatsvindt.

Meer informatie
Vierkante waterput Simbeton

Betonputten

Sterke betonkwaliteit

Onze putten voor het afwateren van perssappen en hemelwater wordt toegepast in combinatie met rooster-, verholen-, en molgoten. De putten zijn echter ook bruikbaar in combinatie met andere type (bestaande) goten. De putten zijn vervaardigd van gewapend en ongewapend beton en voorzien van afgeronde vellingskanten.

Meer informatie

Brochures

Benieuwd naar onze brochures? Bekijk ze direct

Ga naar de brochures