Keerwanden plaatsen

SIMbeton oplossingen

SIMbeton betonoplossingen

SIMbeton is specialist op het gebied van beton oplossingen. Of het nu gaat om het voorkomen van betonrot, het aanleggen van betonplaten of het plaatsen van keerwanden. Door de kwaliteit van onze betonproducten is de kans op betonrot minimaal. Voor het plaatsen en aanleggen van betonplaten, betongoten en keerwanden bent u bij ons aan het goede adres. SIMbeton helpt en adviseert de klanten hoe de betonproducten het best geplaatst kunnen worden.

Keerwanden plaatsen

Wanneer de vrachtwagen bij de locatie kan komen zal het keerwanden plaatsen vanaf de vrachtwagen gebeuren. Het plaatsen van de keerwanden direct vanaf de vrachtwagen kan alleen als de ondergrond goed is voorbereid. Wanneer de ondergrond goed is worden de keerwanden met een hydraulische keerwand klem direct op de juiste plek geplaatst.

Keerwanden plaatsen SIMBeton

Video keerwanden plaatsen

In onderstaande video is te zien hoe de keerwanden met de hydraulische keerwand klem direct vanaf de vrachtwagen worden geplaatst voor een sleufsilo.

Betonplaten leggen met een schranklader en vanaf de vrachtwagen

Ook onze betonplaten kunnen worden gelegd met een schranklader vanaf de vrachtwagen.

Wilt u meer informatie ontvangen?

Neem gerust contact op met onze vakmensen voor vrijblijvend advies op maat of vraag naar de mogelijkheden met onze producten. Stuur een mail, of vul onderstaande contactformulier in:

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Contactgegevens

Industrieweg 1
7475 NH Markelo
+31 547 352 190
Nederland