Kavelpad aanleggen

SIMbeton oplossingen

Kavelpad aanleggen met betonplaten

Onverharde kavelpaden zorgen in natte periodes voor veel problemen. Het vee zakt weg in de modder en werktuigen zorgen voor diepe sporen. De problemen stapelen zich op totdat het kavelpad niet meer te gebruiken is. De oplossing voor dit probleem is een kavelpad aanleggen met betonplaten.

Kavelpad aanleggen

Een kavelpad aanleggen met betonplaten zorgt ervoor dat deze problemen worden opgelost! Andere vormen van verharding zijn te duur, niet flexibel genoeg of niet toereikend. Betonplaten kunnen verlegd worden indien dit gewenst is, bijvoorbeeld na verkoop van de grond.

Kavelpad aanleggen SIMBeton

Een kavelpad aanleggen mogelijk met diverse soorten betonplaten

Het soort betonplaat dat voor uw kavelpad het beste is hangt af van uw wensen. Wilt uw de koeien van de stal naar de weide laten lopen maar het groene grasland intact houden? Kies dan voor SIMgras betonplaten. Deze betonplaten gaan op in de groene omgeving en zorgen voor een goede afwatering waardoor modder verleden tijd is.

Veilig kavelpad aanleggen

Wilt u een veilig kavelpad waar u met uw werktuigen overheen kunt rijden. Dan zijn de SIMnop betonplaten wellicht de beste keuzen. Deze betonplaten hebben een antislip werking door het noppenprofiel. Hierdoor kunt u het hele jaar door veilig over uw kavelpaden rijden.

Wilt u meer informatie ontvangen?

Neemt u contact op met onze vakmensen voor vrijblijvend advies op maat. Informeert u gerust naar de mogelijkheden van onze keerwanden. Stuur een mail, of vul onderstaande contactformulier in:

Uw naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Postcode
Plaats
Straatnaam
Opmerkingen

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Contactgegevens

Industrieweg 1
7475 NH Markelo
+31 547 352 190
Nederland