Betonplaten voor

paddocks en weilanden

Betonplaten voor paddocks en weilanden

Voor pensionstallen en paardenhouders zijn modderpoelen in de weilanden en paddocks een grote ergernis. Uw laarzen worden vastgezogen bij de ingang van het weiland als u paarden eruit wilt halen. En paarden krijgen last van aandoeningen zoals mok en rotstraal. Een goede droge bodem bij de in- en uitgang van een weiland is daarom erg belangrijk. Betonplaten voor paddocks zijn de oplossing voor een droge bodem.

SIMgras® betonplaten voor paddocks en uw weiland

Door bij de ingang van uw weiland een aantal m2 SIMgras® grasplaten te plaatsen zorgt u voor een droge bodem en behoren modderpoelen tot het verleden! Het water kan door de gaten in de betonplaten wel worden afgevoerd, maar zich niet ophopen waardoor anders modder ontstaat. Door de gaten ook gewoon gras doorgroeien waardoor het groene beeld niet wordt verstoort. Naast de ingang kunt u er ook voor kiezen om grasplaten rondom de hooiruif en/of waterbakken te plaatsen.

Wist u dat: De SIMgras® betonplaten voor paddocks bereden kunnen worden door machines en geen hinder vormen bij het onderhoud van uw weide of paddock. Dezelfde grasplaten worden ook gebruikt voor de aanleg van kavelpaden.

SIMgras® betonplaten voor paddocks en uw weiland SIMBeton

Wilt u meer informatie ontvangen?

Neemt u contact op met onze vakmensen voor vrijblijvend advies op maat. Informeert u gerust naar de mogelijkheden van onze keerwanden. Stuur een mail, of vul onderstaande contactformulier in:

Uw naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Postcode
Plaats
Straatnaam
Opmerkingen

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Contactgegevens

Industrieweg 1
7475 NH Markelo
+31 547 352 190
Nederland