Betonplaten

Betonplaten speciaal voor Agrariërs

SIM beton heeft door de jaren heen gezien, dat steeds meer de behoefte naar functionele verharding met betonplaten in het agrarisch bedrijf, land – en tuinbouw onmisbaar wordt. Omdat deze sector de laatste jaren een enorme groei heeft doorgemaakt en de voertuigen steeds intensiever en steeds zwaarder worden. Het gebruik van grote en zware landbouwmachines neemt ook alleen maar toe. Ook worden de toegang ‘s wegen van -en naar het bedrijf steeds zwaarder belast, en worden er steeds meer eisen gesteld aan de opslag van bijvoorbeeld mest, kuilgras,en snijmais in verband met conservering. Hiervoor produceert SIM beton uiterst precies samengesteld hoogwaardige beton.

Betonplaten verbeterd voor Agrarische sector met toplaag.

De SIMtop® agri betonplaten worden geproduceerd met een speciale spiegelgladde deklaag/toplaag. Ook deze betonplaat kenmerkt zich door de zuivere afmeting. Met standaard industrieplaten zal de levensduur beperkter zijn. Voeropslag op beton stelt een veel hogere eis aan de kwaliteit van de betonplaten, niet alleen de druksterkte maar de milieu klasse is van nog groter belang dat deze verhoogd word. Ook het soort en type cement speelt een grote rol in de kwaliteit van de beton voor deze sector. Daarbij moet er tijdens de productie van de beton producten geen kalk of ander vulmiddel worden toegepast. Dit verkort de levensduur van de betonplaten aanzienlijk. Meer dan menig betonfabriek erg in heeft. Er wordt alleen naar de economische kant gekeken.

De uiterst dichte structuur van de uitgeharde deklaag C 70/85 maakt een veel hogere weerstand tegen aantasting van agressieve bestanddelen van voerzuren dan standaard beton. De hoge bestendigheid tegen mais en gras zuren wordt bereikt met een speciaal cement. Deze cement heeft ultrafijne deeltjes hoogovenslak waarvan de samenstelling afgestemd is op de uiteindelijke eis die gesteld worden aan het verlagen van aantasten door voerzuren. Deze is namelijk nagenoeg poriënvrij zodat de resten van de inhoud de negatieve invloed enorm verkleinen. Uitermate goed toepasbaar voor voersilo’s en sleufsilo’s in combinatie met onze sleufsilowanden. In as-lasten tot 20 ton verkrijgbaar.

Deze combinatie van deze eigenschappen is onmogelijk te bereiken met conventionele cement.
Door de jarenlange ervaring weten onze vakmensen exact welke betonplaat voor u geschikt is. Zij informeren u graag over de verschillende eigenschappen van de platen van beton. Neemt u contact op voor een persoonlijk advies.

Hieronder een overzicht van het assortiment  Betonplaten speciaal voor Agrariërs;

SIMtop® Agri betonplaten

Agrarische betonplaten SIMtop

Klik voor meer info / details

Deze agri betonplaten zijn speciaal ontwikkeld voor voer opslag. De uiterst dichte structuur van de uitgeharde deklaag C 70/85 maakt een veel hogere weerstand tegen aantasting van agressieve bestanddelen van voerzuren dan standaard beton. Deze is namelijk nagenoeg poriënvrij zodat de inhoud de negatieve invloed enorm verkleinen. In aslasten tot 20 ton verkrijgbaar.

SIMvlak® betonplaten

Betonplaten industrieplaten SIMvlak

Klik voor meer info / details

Dit zijn multifunctionele betonplaten Ideaal in gebruik door de spiegelgladde betonstructuur. Deze is namelijk mal glad, zodat de resten van de inhoud geen negatieve invloed uitoefenen op de onderhoud van de betonplaat. Makkelijk en snel schoon te maken. Zijn bestand tegen extreem zware belasting,en puntbelasting. 

 

SIMnop® antislip betonplaten

Betonplaten antislip SIMnop

Klik voor meer info / details

Deze multifunctionele antislip betonplaten zijn ideaal in gebruik door de spiegelgladde betonstructuur en het unieke stroeve structuur noppenprofiel . Deze is namelijk mal glad, zodat de resten van de inhoud geen negatieve invloed uitoefenen op de duurzame kwaliteit van het beton. De noppen geven een safe- gevoel bij het berijden en het belopen van kavelpaden, bedrijfserven, en . Door het uniek noppenprofiel een perfecte anti -slip.

 

SIMgras® gras betonplaten

Betonplaten groenspoor SIMgras

Klik voor meer info / details

Kavelpaden, berdijfserven krijgen een eigentijdse uitstraling met de grootformaat grasbetonplaat. Deze heeft een werkende maat van 2 bij 1 meter. Deze geheel nieuw type verhardingsplaat, dat door zijn open constructie één geheel vormt met de groene omgeving, is ideaal in gebruik samen met SIMnop of SIMvlak betonvloerplaten.